IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пет популярни модела, които трябва да се избягват

CarComplaints посочи популярни автомобили, чиято надеждност е истински кошмар

В трудни икономически времена употребяваните автомобили обикновено са разумна инвестиция, но тяхното закупуване срие много рискове, особено ако не се внимава. Някои модели имат ниска надеждност, което означава скъпи ремонти и по-голям риск от злополуки.

Изданието CarComplaints посочи 5 модела, които са сред най-малко надеждните за всички времена. Те са много популярни, но се превръщат в истински кошмар. Поне така твърдят техните собственици, които разриват с какви сериозни проблеми са се сблъскали по време на тяхното притежание.

Пет популярни модела, които трябва да се избягват (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Стефан ( преди 1 година )
    Критиците нищо не разбират,за кои коли им плашат,такива избират за УЖ най надеждни и обратно,"като не плащаш,няма да пиеш". Тук не влизат авантаджийте като Пешо ***.Според мен собствениците трябва да оценяват един автомобил колко е надежден.С подплатени статии няма как да се случи за да повярваш,но за всеки влак си има пътници.
  • #7
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Делчо ( преди 1 година )
    #5 ти чуваш ли се какви ги пишеш?М/у $ и има няма 10ст разлика. Точно обратно е $ скочи и всичко покрай него,че дори и транспорта било то от Америка и .....До преди войната имаше малко смисъл за покупка на автомобил от САЩ,КАНАДА....И по между другото спамиш,статията е от кои коли да се отървем или по точно да ти обясня--- кои коли са ненадеждни,а не от къде ще ни излезне по евтино.
  • #6
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Наско ( преди 1 година )
    Хе-хе-хе,че аз имам Рав 4 хибрид 2019гОсвен смяна на масла,зимни с летни гуми,нищо не е пипано по нея. Не зная да има промени на модела 19-20 година.Що за глупави статии пишете,като дори в нета пише,че е най купуваният SUV. Нямам думи за вас! Вземете си закраийте вестника или сменете репортерите,че сте смешни.
  • #5
    1 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    С поевтиняването на транспорта и доларът доста хора ще потърсят коли от САЩ
  • #4
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не само Altima, но и останалите модели на Nissan със CVT до 2018 имат същите проблеми, просто колкото по-тежка е колата и колкото по-агресивно се кара, толкова по-скоро настъпват проблемите.
  • #3
    35 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    На Петърчо публикациите просто са трепач. Силно вярвам че ги намира такива абсурдни само за да събира повече коментари, като и редовните му правописни грешки и безмислици които пуска.
  • #2
    35 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Нр само това, ами са и американски пазар. Не се научиха, че тук никой не се интересува от тамошния пазар, цени и... модели. Изключвам "екзитичните" им мукулести модели
  • #1
    32 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    Какви са тези класации - два от автомобилите са 20-годишни?!?