IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce зарадва най-взискателните си клиенти

Британският производител пусна специална версия на Ghost - Amber Roads

Компанията Rolls-Royce продължава да разширява своята гама с уникални творения, подготвени от подразделението Bespoke Collective. Британският производител пуска специална версия на седана Ghost, наречена Amber Roads, която определя като „екслузивно, лимитирано издание, предназначено да удовлетвори желанията на най-взискателните клиенти на марката“.


Rolls-Royce Ghost Amber Roads


Суперлуксозният Ghost е с каросерия, боядисан в два чисто нови, специално проектирани цвята. Предницата и страните са боядисани в ярко бяло Cornish, докато решетката, колоните на предното стъкло, покривът, предният капак и капакът на багажника са в специално гланцово кафяво, наречено Lyric Copper. За лимитирания автомобил е използван и още един цвят – кехлибар, който преминава отстрани на каросерията. Той е използван и декоративен мотив на предния калник, както и на централните капачки на елегантните джанти от лека сплав. Дори фигурката на „Духа на екстаза“ се предлага в този цвят.

Праговете на вратите имат специални декоративни ивици. Арматурното табло е обвито в бяла кожа от долната страна, както и седалките. Подлакътникът, воланът и панелите на вратите са завършени в елегантно кафяво с оранжево-оранжеви шевове. Черната емблема от страната на пътника е украсена със специален декоративен модел от същия цвят, а полирана кехлибарена сфера е разположена между вентилационните отвори.


Rolls-Royce Ghost Amber Roads


При този Rolls-Royce отново се залага на таван „Звездно небе“, какъвто се предлага за последните модели. Вместо познатите бели светлини, показващи звездните, този път са използвани жълти диоди, представляващи историческите търговски пътища, свързващи Северна и Южна Европа.

Под капака на това истинско произведение на изкуството на колела е поставен 6,6-литров V12 двигател с мощност 563 к.с. Цената на автомобила, както и неговият тираж, не се разкриват.


Още снимки на суперлуксозния Ghost - вижте в галерията:


0 от 500