IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche показа кола без дръжки на вратите и без фарове

Роудстърът 968 L'Art е създаден съвместно с френска фирма за облекла (ВИДЕО)

Германската компания Porsche показа спортна кола, създадена в сътрудничество с френската марка за улично облекло L'Art De L'Automobile. Спортният автомобил, който ви показваме, всъщност е значително преработено Porsche 968. Сега колата представлява роудстър с оригинална каросерия и интериор.


Porsche 968 L'Art


968 L'Art е съвместен проект на френската марка L'Art De L'Automobile, и по-конкретно на нейния основател Артър Кар и Porsche. Странното в този интересен проект е, че вместо обичайните дръжки на вратите и фаровете тук има други решения.

Що се отнася до основните светлини, то тяхната се роля се играе от LED ленти по ръбовете на бронята, а вратите отвън се отварят с дистанционно управление от ключа. Задната част пък е проектирана в стила на класически Speedster.


Още снимки на необичайния автомобил - вижте в галерията:


Арматурното табло също е интересно. Върху него има два персонализирани уреда, единият от които е хронометър TAG Hauer. Седалките  са Recaro с кожена тапицерия ECCO, а аудио системата е персоналицирана специално за автомобила и е делон на марката Bose.

Роудстърът е създаден като експеримент за 30-годишнината на оригиналния 968 и съществува в един-единствен екземпляр. Според Артър Кар той се е опитал да слее световете на колите и уличното облекло. И дори използва същата концепция като за streetwear: ретро стил с нотка на модерност.



0 от 500