IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW 2000 CS и още десетки коли открити в забравена плевня

Колекцията съдържа някои забележителни автомобили (ВИДЕО)

Десетки коли, оставени на произвола на съдбата, бяха открити в плевня във Франция. Някои от превозните средства са неузнаваеми, защото е останали само шасито, но някой с повече упоритост и сериозна банкова сметка може да успее да върне част от тези коли на пътя.


изоставени коли


Храстите, листата и лозите са толкова дълбоки върху няколко коли, че е невъзможно да се види превозното средство, като единствено цялостната форма е доказателство, че там има нещо. Колекцията включва машини от Франция, Англия, Америка и Германия. Виждат се и няколко товарни превозни средства, включително пожарна кола и Citroën с кран отзад.

Подробности за находката липсват, но в колекцията има някои забележителни автомобили, сред които се откроява BMW 2000 CS. Колата е покрита с прах, но купето изглежда в добро състояние. Вътре някои лайстни са олющени, а по таблото има големи пукнатини. Тази повреда не е сериозна и е възстановима. 



Човекът прякор The Bearded Explorer (Брадатият изследовател), открил автомобилите и заснел видеото твърди, че са му били нужни повече от 10 часа, за да се добере до това истинско съкровище. Пътуването обаче си е заслужавало, защото рядко може да се види такава гледка.


0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако са в частен имот никой нищо не може да ти каже. Така могат да стоят и 100 години. Аз в България в гаража си имам 44 годишен автомобил без регистрация вече от 10години. Никой не може да ме задължи да го махна.
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Видях ги. Не се пали - искам да ти кажа, че много преди ти да ги видиш са ги забелязали община, съответните служби, както и колекционери с мноого пари. Явно собственикът е представил разумно обяснение в противен случай мястото отдавна да е разчистено!
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До, последния. На тебе ли да вярвам или на очите се? Като си толкова отворен дай си телефона и тия дни ще ти пратя снимки. Като стана на въпрос и потънали в забрава имоти на централни места съм виждал. Ама какво ли ти обяснявам.
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    до предния ( преди 1 година )
    Слабо познаваш германците, брат! При тях нищо не се забравя!!
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 1 година )
    Ами аз живея в Германия. Минавам покрай него като отивам на работа. Като толкова те интересува виж с гугъл мап. Близо до Kurmainzer Str.147. Град Oberursel. Даже един път спрях нарочно да видя за какво иде реч, но са затворени зад ограда. Като гледам как са обраснали най старите са там от поне 20години.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Цецко ( преди 1 година )
    Ехе, къде е тоя паркинг викаш?
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 1 година )
    Знам един такъв забравен паркинг с около 30-40 автомобила. Някои тотално покрити от увивни растения. Но не толкова стари.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Че то половината от показаните имат реална конкОренция по нашите пътища... като състояние, имам в предвид!!