fallback

Новия VW Passat – какво е известно до момента?

Електрифицираното комби за Европа ще дебютира през тази година

Един от най-популярните модели на Volkswagen в историята – Passat, напусна пазара в Северна Америка още през миналата година, но Европа ще получи следващото поколение. То трябва да дебютира до края на годината, като вече са известни повечето подробности за автомобили, съобщава изданието Carsccops.

VW Group ще намали разходите за научноизследователска и развойна дейност чрез съвместно разработване на следващите поколения на Passat и Skoda Superb. Първият ще се предлага само в по-практичния стил на каросерия Variant, за разлика от втория, който ще е достъпен като седан и комби. Представители на Volkswagen вероятно смятат, че напълно електрическият седан ID.7, чието излизане на пазара, ще заеме успешно мястото на спрения Passat с четири врати в бъдещата гама на автомобилния производител.

Самият Passat съществува от 1973 г., като предстоящото поколение ще бъде девето в историята на модела. В същото време Volkswagen е известен с това, че не поема рискове, когато става дума за стил, но това няма да е проблем за доста консервативната целева аудитория на Passat.

Снимки на тестови прототипи на модела, покрити с малък камуфлаж, се появиха още през миналата година и това улесни дизайнерите на Carsccops, които представиха свое виждане за външния вид на бъдещето комби. 

Какво е известно за новия VW Passat (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #13
    fena ( преди 1 година )
    Колата е хубава, ама за нас гродето е кисело. Имах 4 различни пасата до преди 2 години, сега съм с тойота.Определено фолксваген е по технологичен, но е по чуплив. Не знам как са пасат осем.
  • #12
    анонимен ( преди 1 година )
    Да идват китайците вече, че всички марки от т.нар. ЕС леко прекалиха с ниското качество и големия марж на печалбата, а пък Тесла направо крадат хорат с близо 20к долара профит от всяка бройка от тяхната пластмасария с двигател като на детска играчка.
  • #11
    Факт ( преди 1 година )
    Непродаваем баклюк
  • #10
    Brudleyp ( преди 1 година )
    1,9 TDI, AFN, 110 коня ако има, земам.
  • #9
    Койо ( преди 1 година )
    Много е забавно като почнете да хейтите най-продаваното комби в Европа, като не можете да си позволите даже първоначалната и вноска
  • #8
    анонимен ( преди 1 година )
    след койота най безличната марка е народната
  • #7
    анонимен ( преди 1 година )
    Определено не прилича на нищо... освен на кола. Както при всичките Пасати - формата е подчинена на функционалността. За разлика от някои други "муцуни", странно напомнящи маската на Дарт Вейдър.
  • #6
    анонимен ( преди 1 година )
    Снимката след челен удар ли е,че изглежда толкова нелепо?
  • #5
    Ник ( преди 1 година )
    Доста са спестили от броня,не мяза на нищо!
  • #4
    анонимен ( преди 1 година )
    Май нищо не знаете и правите съчинения по картинка... с неизвестен произход, правена от "гадатели" след като са хвъляли боб
fallback
Последни