IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai напълно разкри най-луксозния си седан

Grandeur Calligraphy вече се продава на вътрешния пазар

Корейският производител Hyundai разкри топ-версията на новото поколение на луксозния си седан Grandeur. Тя се казва Calligraphy, като вече е достъпна за поръчки на вътрешния пазар.


Hyundai Grandeur Calligraphy


Компанията публикува първи снимки на интериора на петметровия седан в най-луксозното му изпълнение, което ще е и най-скъпото. Автомобилът получава 20-цолови джанти, отопляеми и вентилирани задни седалки, прожекционен екран, електрически завеси, адаптивно окачване и задвижване на всички колела, което е опция за модела.

Цените на вътрешния пазар на Grandeur Calligraphy стартират от 46,9 милона корейски вона (34 850 евро) и достигат до 60 милиона при добавянето на всички (44 600 евро).


Hyundai Grandeur Calligraphy


Представянето на седмото поколение Hyundai Grandeur се състоя още през миналата година, като засега моделът е достъпен единствено на пазара в Южна Корея. Седанът получи врати без рамки с двуслойно стъкло, кокпит с три екрана и система за удостоверяване на водача с пръстов отпечатък.

Луксозният модел има интериор, тапициран с естествен фурнир, кожа и алуминий. За аудио-система Bose с 14 високоговорителя, панорамен покрив, фабричен антихром, заден подлакътник с разширена функционалност, адаптивно окачване с предна камера и задвижване на всички колела HTRAC се доплаща.


Снимки на интериора на топ-версията на седана - вижте в галерията:


Седаните със задвижване на всички колела идват само с атмосферен 3,5-литров V6 (300 к.с. и 359 Нм), но хибридите с 230 к.с с 1,6-литров турбомотор и основните версии с 2,5-литров атмосферен двигател (198 к.с и 248 Нм ) се предлагат с предно предаване..


0 от 500
  • #1
    12 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Можем само да цъкаме с език, тук за толкова пари умрело Рено Меган, а да било електричка, айде да фалирват по-бързо и да идват тук всички корейски и китайски автомобили.