IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте какво става, когато си убеден, че Tesla Model 3 върви на бензин

Въпреки предупрежденията, тази жена продължава да се мъчи да зареди колата с гориво (ВИДЕО)

Две жени опитаха да заредят с бензин електрическата Tesla Model 3 някъде в САЩ, става ясно от поредно разпространено в социалните мрежи видео. Дали забавната случка е инсценирана, или просто двете дами от видеото са глупави – това е спорен въпрос.

 

Жени зареждат Tesla Model 3 с бензин

 

Иначе на видеото се вижда как младите жени спират на бензиностанция и започват да търсят капачка за резервоара първо под предния капак. Друг клиент вижда странното желание на дамите и им обяснява, че това е автомобил Tesla и е електрически.

Жената с пистолета в ръка обяснява, че не знае нищо и колата е на нейния приятел. След това търсенето на резервоара продължава в задната част на автомобила, където все пак намериха нещо като място зареждане, но това е порта за електричество.



Впоследствие жените отново се преместиха в предната част на колата, като се прицелиха в отвора на казанчето с течността за чистачките. И вдигат победоносно ръце, че са успели. Тук видеото завърша и остава загадката – режисирано ли е, или жените са актьори, които се забавляват.
 

 

 

0 от 500
  • #10
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Скъсани боксерки ( преди 1 година )
    До #9Пълни нещастници! Автомобилен форум, в който думата за нещо, което се натиска с крак, е цензурирана!....Смях!
  • #9
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До 8 ( преди 1 година )
    Така е политически коментари се толерират основно ако са проруски/китайски и антизападни. Понякога дори да пишеш за коли те трият безпричинно ако не му харесва мнението ти на този който отговаря
  • #8
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Скъсани боксерки ( преди 1 година )
    Кавалите, правещи вувузели, от кавало-вувузелската медия, пак трият коментари.....Няма по-големи комплексари! Няма!
  • #7
    12 rate up comment 1 rate down comment
    бай Ганьо ( преди 1 година )
    М да, световният елит е виновен, че 21 век масово се изхвърля все още *** през терасата в кварталите. Предполагам, те са виновни, че по уличките се кара, като на WRC с пушещия сажди дизеляк с премахнат DPF и бълващ поредното ориенталско маане отвътре... Те американците са прocти, но ние българите сме супер умни, просто световния елит ни прецаква.
  • #6
    0 rate up comment 2 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    Ей TSLA веднъж да съм на твоето мнение:)))
  • #5
    4 rate up comment 4 rate down comment
    TSLA ( преди 1 година )
    #1, #4 Право в десетката. Учебните заведения трябва да бълват невежа биомаса, която да се забавлява с телефони, сериали и шоупрограми и да не задава въпроси. В българските училища се учи, че България е бедна на един ценен метал. А колко хиляди тона вече заминаха зад океана за няколко десетилетия... ;)
  • #4
    7 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не е до ум, а до това, че сме им колония, която е изсмукват. Това се дължи на назначения от тях политически "елит" който работи за техните, а не нашите интереси. Това няма нищо общо с ума, а с други неща за които, явно нямаш капацитет да се сетиш.
  • #3
    8 rate up comment 2 rate down comment
    До 1 ( преди 1 година )
    И въпреки многото ни ум, заплатите на една трета от техните, улиците разбити и мръсни и т.н.
  • #2
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Sameman ( преди 1 година )
    Напълни се с видеа с attention whоrе. Фейк като повечето.
  • #1
    8 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Нищо не е режисирано, това просто са американци. На запад не им трябват умни хора и за това си има училища и университети за умни, останалото е нискоинтелигентна работна маса. Има един Ютубър Друмев, когато е 8ми клас семейството му се мести в Холандия. У нас е бил слаб ученик, тройкаджия. Като започва да учи в Холанско училище се изумява, че те 8ми клас учат събиране и изваждане и познайте, той става отличника на класа в Холандия, там и завършва. Тука се учи много повече и по-сложна материя.