IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Трудното стартиране на двигателя невинаги означава сериозен проблем

Ако колата ви не пали, не бързайте да ходите в сервиз, а проверете тези 5 неща

Ако двигателят започне да стартира трудно, тогава много водачи смятат, че се е появила сериозна неизправност. Не бързайте обаче да ходите при майсторите и да харчите пари. Проблемът може да не изисква много усилия и финансови средства.

Сега ви разказваме за някои от най-често срещаните проблеми, които не изискват посещение в сервиз, което ако можете да си спестите, ще ви облекчи значително финансово. А за отстраняването на тези пет причини не се изискват и специални гехнически умения.

5 причини за трудно стартиране на двигателя (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ами ако е дизел? Тук само за бензинови пише.
  • #2
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Случайно минаващ ( преди 1 година )
    Меко казано е абсурдно някой да смени горивна помпа без преди това да е проверил бушоните. Ако въздушният филтър е "глътнал" толкова вода, че след това и да замръзне - това ще ви е най-малкият проблем. Най-вероятно вече имате S-образни мотовилки от хидро удар (вода в цилиндрите). А "модула за запалване" изобщо не искам и да го коментирам ... Вместо да пипате нещо, което не разбирате - потърсете професионална помощ на доверен механик/сервиз. Иначе най-много да влошите положението.
  • #1
    15 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Големи простотии сте написали, замръзнал въздушен филтър от влага, дюзите имали ниско налягане и подавали малко гориво и т.н. Копаете дъното ко-ме-ди-анти.