fallback

Подарък за празниците? Часовник Bugatti за 2 млн евро

Американски колекционер на автомобили си подари уникален Jacob & Co в комбинация с Chriron

Ако сте закъснели с коледните подаръци и искате да се извините на някого, този часовник Bugatti със сигурност е правилното решение. В неговата основа е „базов“ модел на фирмата Jacob & Co, която обаче предлага и уникален екземпляр, с какъвто вече разполагат Кристиано Роналдо и колекционерът на автомобили Мани Хошибин. 

И двете устройство определено са недостъпни като цена за мнозина, но специално второто е на път да се окаже и най-скъпото в света. Часовникът на Хобшин е наистина уникален, точно като неговото Bugatti Chiron, персонализирано от парижката модна къща Hermés. 

Всъщност Jacob & Co са персонализирали часовника със същата цветова комбинация Craie (тебеширеното бяло, проектирано специално за тази кола) и червено на хиперавтомобила, като са добавиха надписите 1/1 и "Piece Unique", за да подчертаят силно ексклузивността на продукта.

Стойността на часовника надхвърля повече от два пъти 900 000 евро, който струва този,  поръчан от Роналдо (на втората снимка) и комбиниран с неговото Bugatti La Voiture Noire. 

Ако бюджетът ви е ограничен и човекът, на който ще подарите хронографа, няма Bugatti в гаража си, то можете да се "задоволите" с базов екземпляр. Той  също има миниатюра на W16 двигателя вътре в циферблата, но цената е по-достъпна - около 300 000 евро.

Още снимки на невероятния колекционерски часовник – вижте в галерията:

fallback
  • #2
    до 1 ( преди 1 година )
    Аслъ
  • #1
    Веско ( преди 1 година )
    Изг*зици!
fallback
Последни