IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi Q5 се променя до неузнаваемост, но запазва ДВГ

Двойните изпускателни тръби показват, че моделът ще разчита на конвенционален мотор

Audi продължава да тества кросоувъра Q5 от трето поколение. От появилите се в интернет пространството снимки става ясно, че моделът ще се промени значително, следвайки новата дизайнерска посока на марката.


Audi Q5


Снимките на новия кросоувър бяха публикувани на сайта Motor1, като от тях се вижда, че следващото поколение Audi Q5 е подобно на електрическите кросоувъри на компанията. Двойните изпускателни тръби пък показват, че моделът за момента ще запази двигателите си с вътрешно горене.

Audi все още показва новата генерация с тежък камуфлаж, като той прикрива най-вече новите LED светлини, които обхващат цялата задна част. Заоблената задна врата на кросоувъра ще бъде заменена от по-тесен панел. Един от прототипите най-вероятно е оборудван с пакет S-Line. Това се доказва от червените спирачни апарати.


Audi Q5


Фотошпионите успяха да заснемат и част от интериора на иновацията. Следващото поколение Q5 ще получи напълно преработен интериор с инфоразвлекателна система под формата на таблет, интегриран в централната конзола. Под него има няколко физически бутона.

Освен това арматурното табло на кросоувъра също е значително преработено. Пред водача се вижда малък отделен дисплей, който отчита основните функции на автомобила.


Audi Q5


0 от 500