fallback

Ferrari се запали на Околовръстното

Предницата на италианската суперкола е напълно унищожена

Един от най-забележителните автомобили на Ferrari от последните години – 812 Superfast, се запали на Околовръстно шосе в София, става ясно от публикации във Facebook.

Суперколата е пламнала в локалното платно пред „Ринг мол“, като от клиповете се вижда, че екипи на пожарната се опитват да изгасят автомобила. Въпреки това обаче предната част на спортния автомобил е напълно изгоряла.

Подробности за инцидента не се съобщават, така че засега не е ясно какво точно е причинило пожара, при който няма пострадали. В района обаче се е образувало огромно задръстване – въпреки че колата е в локалното, водачите на преминаващите автомобили намаляват, за да видят какво се е случило.

Ferrari 812 Superfast се произвежда от 2017 година, като е оборудвано с 6,5-литров V12 двигател, развиващ 800 к.с. Спортното купе ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди. Цените на модела стартират от 350 000 евро.

Снимка: Facebook

fallback
  • #5
    Радев ( преди 1 година )
    Това е GTC4Lusso, а не 812.
  • #4
    Тинтири-минтири ( преди 1 година )
    И защо изтри коментара? Аз ли съм виновен, че не познавате моделната гама? Ми не е суперфаст колкото и да триете!!! gtc4lusso е! или ff
  • #3
    Dude ( преди 1 година )
    Скъп Фиат.
  • #2
    Българина ( преди 1 година )
    И ако не е бил на газ?..Което е по-вероятно.
  • #1
    анонимен ( преди 1 година )
    Бизнесмена на газ ли е бил?
fallback
Последни