IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футболните герои на Аржентина заблестяха и върху автомобили

Лионел Меси и компания украсиха най-различни превозни средства

Еуфорията от световната титла по футбол на първенството в Катар ще държи дълги години аржентинците и няма как да подмине превозните средства. Медиите в страната показаха вече изрисувани автомобили с героите от мондиала.


messi

Като цяло в автопарка в Аржентина преобладават по-стари машини, но вече с дизайна на футболните герои някои от тях стават истински произведения на изкуството. И, естествено, най-почитаният е капитана на тима Мионел Меси, който се нарежда със своето величие до покойната легенда Диего Марадона.

Двамата са изрисувани от двете страни на автобус Bedford от 1963 г. с английски произход, който е адаптиран като дом на колела.

 

Maradona


Според информацията новата визия на автобуса е отнела десет дни работа на двама художници, което показва, че те не са чакали финала срещу Франция, спечелен след изпълнението на дузпи.

Собственикът на автобуса Серхио Вилалон разкрива, че това е направено още преди мондиала, но сега неговата идея е особено актуална и се гордее със своя автобус.

 

Аngel Di María

 

Друг футболен фен е изрисувал американски Rambler от 1966 г. с образите на Анхел Ди Мария, Родриго Де Пол, Дибу Мартинес и Лаутаро Мартинес на гърба му.

Показан бе и Fiat 600, който се намира в Кордоба, върху който се вижда „Vamos Argentina“ и част от играчите на „Ла Скалонета“ - така наричат отбора в чест на треньора Лионел Скалони.

 

fiat-600-messi

 

Очаква се в бъдеще да има и още много такива „автомобилни“ произведения на изкуството с изрисувани футболисти на коли.

 

 

0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Общо взето е типично за по-бедните райони да имат култ към личността. Ако не е Христос, то ще е някоя "медийна звезда" която да рисуват и превъзнасят...