IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Maybach представи най-екстравагантния си модел

Новата лимитирана серия S 680 Haute Voiture е вдъхновена от висшата мода (ВИДЕО)

Mercedes-Maybach представи най-новия си модел, който е вдъхновен от света на висшата мода. Автомобилният производител ще пусне само 150 от елегантно обзаведените луксозни седани, които нарича Haute Voiture, като ще се продават и онлайн.

 

2023-Mercedes-Maybach-S-680-Haute-Voiture-5

 

„Сложните характеристики и ексклузивните дизайнерски елементи са това, което прави Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture един от най-екстравагантните модели, които някога сме създавали с изтънчения лукс в най-чистата му форма - каза Гордън Вагнер, главен дизайнер на Mercedes. - Нашите клиенти имат достъп до най-амбициозния начин на живот, така че ние искахме да отразим това, като създадем нещо напълно желано и използваме компоненти, невиждани досега в Mercedes-Maybach.“

Базиран на Maybach S 680, екстериорът на новия модел се характеризира с двуцветно покритие на боята. Всички превозни средства ще бъдат боядисани в морско метално синьо отгоре с розов тон в долната част. Колелата допълват дизайна и са боядисани в същото синьо, като горната част.

 

2023-Mercedes-Maybach-S-680-Haute-Voiture-13

 

Тази цветова палитра продължава и вътре, заедно със златисто и бежово и това е мястото, където вдъхновението от висшата мода на автомобила наистина блести. Висококачествена синя и златна тъкан от букле е централната част на интериора, покриваща декоративните секции в допълнение към сложните детайли в рамките на възглавниците на седалките.

Кристално бяла кожа на седалките, конзолите и вратите потапя пътниците в лукс. Постелките са изработени от лен и мохер, таванът се отличава с повтаряща се трилъчева звезда на Mercedes .



Инфоразвлекателната система MBUX също е актуализирана за модела с искрящи блестящи облаци и акценти в блестящо розово злато. Аватарите в менюто за избор на профил на системата са облечени в якета, фракове и вечерни рокли. Тези, които купят S 680 Haute Voiture, ще бъдат „почерпени“ и с ръчно изработена подаръчна кутия, която съдържа значка с номера на автомобила, умален модел и ключодържател. А също така специално покривало за кола с логото на Maybach и Haute Voiture. Може да се купят и комплект чанти.

„Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture предвещава нова глава на висока ексклузивност за марката - каза Даниел Лескоу, ръководител на Mercedes-Maybach. - С ограничената лимитирана серия от 150 бройки, специалното издание отразява философията на нашата марка от време на време да пускаме амбициозни колекционерски предмети. По този начин ние допълнително укрепваме позицията на Maybach като най-добрият пионер в лукса и улесняваме уникалните по рода си луксозни изживявания, които надхвърлят очакванията на нашите клиенти.”

 

Още снимки на Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture (ГАЛЕРИЯ):

 

 

0 от 500