IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Опит за дрифт едва не взриви бензиностанция

Виновникът избяга, но по-късно беше заловен от полицията (ВИДЕО)

18-годишен мъж от Ню Йорк откри какво се случва, когато опит за дрифт се обърка. Шофьорът загуби контрол над колата на бензиностанция, блъсна се в колонката за зареждане, преобърна я и предизвикал пожар, преди да избяга от местопроизшествието.


пожар бензиностанция


Катастрофата е станала в около 5 часа сутринта на 3 декември. Охранителната камера на бензиностанцията е заснела целия инцидент. Шофьорът е бил зад волана на Mercury Grand Marquis, когато се пробвал да дрифтира. Видеото показва дим, който излиза от задните гуми, преди колата да се блъсне.

Скоростта при инцидента не е чак толкова висока, но явно водачът се паникьосва и не успява да се справи с управлението на автомобила. На видеото се вижда как огънят изригва от земята, докато шофьорът дава на заден ход и бяга от местопроизшествието.



Полицията е пристигнала на мястото на инцидента, като пожарът бързо е бил потушен и така са били избегнати по-сериозни последствия. Свидетел е дал информация за част от регистрационния номер на виновника и служителите на реда бързо са открили марката и модела на колата. Много скоро и шофьорът е заловен, а близо до дома му е намерено и Mercury с повреди по предницата.

Заподозреният е признал за инцидента, потвърждавайки пред полицията, че се е опитвал да дрифтира на паркинга. Мъжът е задържан и обвинен в хулиганство 4-та степен и напускане на местопроизшествието. Той ще трябва да се яви пред съда, като е заплашен с една година затвор плюс плащане на глоби и обезщетения.

0 от 500
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Добър пример за страна, която не само има закони, но и ги прилага. След година в затвора този индивид ще си размърда едната клетка в мозъка и ще помисли, преди да прави отново подобни тъпотии. Тук при нас 'синчето' щеше да бъде покрито с обяснения как точно тогава е получило видение и извънземните са завъртяли волана и са направили поразията.
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Те и тука такива кухи леки все са в канавките и дърветата,bmv,mercedes недоразумения и понякога някой повярвало си ваг шофьорче
  • #2
    10 rate up comment 1 rate down comment
    krasy ( преди 1 година )
    А ид ио тче та,най вероятно като теб,изобщо няма бол.
  • #1
    1 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "Свидетел е дал информация за част от регистрационния номер " доносничета бол ..