IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъж запали Porsche Cayenne по време на зареждане

Случаен свидетел спаси намиращата се в автомобила жена (ВИДЕО)

Мъж заля с бензин Porsche Cayenne по време на зареждане на бензиностанции в Шеншен (Китай), докато в превозното средство имаше жена. Инцидентът беше заснет от охранителна камера, като само благодарение на бързата реакция на персонала няма пострадали, съобщава Daily Mail.



На кадрите се вижда мъж в сиво яке, който изважда пистолета за зареждане и излива бензин върху луксозния кросоувър. След това пали горивото със запалка, колата пламва, а извършителят бяга от местопроизшествието.

Свидетел на случката реагира бързо и помага на жената да излезе от автомобила, като я отвежда на безопасно място. Служителите на бензиностанцията използват пожарогасители, за да загасят колата и да предотвратят по-сериозни последствия.

Благодарение на охранителните камери извършителят бързо е идентифициран от полицията и е арестуван. Причините за действията му се изясняват, но като цяло е ясно, че само благодарение на бързата реакция на присъстващите е избегната по-сериозен инцидент, който можеше да завърши с човешки жертви.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500