IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блокираш линейка, пролучаваш присъда!

Британецът остана без книжка за 3 години заради действията си (ВИДЕО)

Британски шофьор на Suzuki Vitara беше осъден заради поведението си през февруари, когато беше заснет от видеорегистратор умишлено да пречи на линейка, опитваща се да реагира на спешен случай.


блокиране


Според полицията, автомобилът на „Бърза помощ“ линейка е била изпратен да отговори на обаждането за мъж, който е колабирал. По пътя към местопроизшествието, с включени светлини и сирени, линейката изпреварва Suzuki, управлявано от Албърт Бътлър. Това очевидно вбесява мъжа, тъй като той изпреварва линейката и след това рязко набива спирачките.

Докато двете превозни средства продължаваха по същия маршрут, като Бътлър продължава да натиска спирачки и да бави медицинския автомобил. Той отказва да пропусна линейката и на моменти умишлено кара по средата на пътя. Действията му са заснети на видео и по-късно той е обвинен в опасно шофиране и възпрепятстване на екип на „Спешна помощ“.



Мъжът се признава за виновен, а Кралският съд в Рединг го осъди на 8 месеца условно и 200 часа неплатен труд, който трябва да положи през следващите 18 месеца. Бътлър трябва да плати и 600 лири глоба, а шофьорската му книжка е отнета за 3 години.


0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Коко ( преди 1 година )
    Така е хората имат закони
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Че и спирачки натискал, на голям се правил, ама в съда е мънкал досущ българските мутрочалгари
  • #5
    21 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Който блокира работата на медицински екип, полицейски, или пожарникарски такъв е за затвора. Това са хора без грам мисъл е главите, не мислещи, че блокирайки работата на която и да е от горепосочените служби, може да прекратят човешки животи и действията им трябва да се разглеждат като опит за убийство. Безумието на хората няма граници.
  • #4
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Achtung ( преди 1 година )
    Слабо, такива са за затвора!
  • #3
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Незнам глобата, колко е адекватна, но подобна история - съвсем наскоро протестиращи (еко-"активисти") в Берлин не бяха пропуснали спец. кран пъм ПТП м/у камион и велосипедист останал затиснат под камиона. Най-нагло след това обяснаваха, как и без тяхната блокада човека нямало да бъде спасен...
  • #2
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Имаше тука един отворко, който питаше какво и как ще докажа ако прави "брейк-чек". Ако не беше линейка, глобата може би ще е по-малка, но ако с това си поведение предизика ПТП е вътре с 2-та крака.
  • #1
    23 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 1 година )
    Малко му е. Според мен трябва да ходи с екипа на линейката и да събира помията след катастрофи, че следващия път като види линейка или полицейска кола, да дърпа и да си гледа здравето.