fallback

Най-добрите евтини SUV на старо

Тези 10 модела се справят отлично както на пътя, така и извън него

Ако имате нужда от SUV, но сте с ограничен бюджет, най-добрите евтини 4x4 и SUV могат да бъдат намерени на пазара втора употреба. Интересът към тези автомобили е огромен, така че е доста трудно да се отсеят най-добрите предложения. Модерните SUV-модели комбинират здрав стил и страхотна практичност с комфорт и добро поведение на пътя, осигурявайки почти универсална привлекателност.

Някои автомобили от този предлагат и впечатляваща проходимост извън пътя, което също е е сред причините за тяхната популярност. Добавете към това повече пространство и гъвкавост в сравнение с хечбековете, за да стане ясно защо един SUV е много добро решение при покупка. Именно това накара експертите от изданието Auto Express да посочат своите фаворити сред най-добри и достъпни SUV, предлагани на пазара втора ръка.

Най-добрите евтини SUV на старо (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #21
    анонимен ( преди 1 година )
    Хахаха ландровър като видях и се отказах да гледам нататък. Това са пълни глупости да го сложите в изречение в което се пише за евтино и добро. Да те са евтини втора ръка, защото поддръжката им е много скъпа и са толкова трошливи, че малко хора искат да наливат пати в скъсан чувал. Колите от тази марка могат да разорят всеки. Това е индийска таратайка с цени за премиум по-високи от Мерцедес дори. Толкова за английската Тата.
  • #20
    до #21 ( преди 1 година )
    Няма ги, защото държат висока цена и не са евтини. За това има причина и хората, които разбират от коли я знаят.
  • #19
    анонимен ( преди 1 година )
    Нито Хонда нито тойота в класацията
  • #18
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако се разрови човек ще намери класацията на същите английски учЕни, в която се описват недъзите на това Т5 даже в Англия няма да намериш някой да го исса
  • #17
    Мен ( преди 1 година )
    До 15ти...личи си, че нямаш много опит с колите, камо ли с БМВ :)
  • #16
    Мен ( преди 1 година )
    Годините нямат значение колеги, ако една кола е поддържана и всичко подменяно когато трябва няма никакъв проблем. Друг е въпроса колко хора си сменят катализатора с нов и сервизират колите си редовно с качествени части. Аз лично смених Кия Соренто 2016г. С х5 2006г. което е в пъти повече кола и като усещане за шофиране и екстри и качество на интериора. Да развалят се неща но ако не гледаш парите и го поддържаш и сменяш каквото трябва е страхотно. Зависи от възможностите.
  • #15
    Ха-ха ( преди 1 година )
    Фиатчето ще мине от там, където това куцо, паркетно, БиЕмВие просто ще се разпадне!
  • #14
    Есоолле ( преди 1 година )
    Точно пък тия х5ци за никакъв *** не стават.. иска само пари да му наливаш и нищо пълен ***
  • #13
    анонимен ( преди 1 година )
    Е.га.ти "умната" класация, тук само Х5 става за разлика от другите кошници. Не е важно какво може или не една кола, а какво искаш ти! Ако имаш пари другото няма звачение.
  • #12
    Димо ( преди 1 година )
    Мазда и Форд не мерси, старата х5 е корава и няма нищо вярно с -50, пандата е супер но е мини количка
fallback
Последни