IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford Transit получи версия за екстремни пътища

Специалната туристическа модификация е предназначена за офроуд

На много места по света вече има развита цяла култура за пътешествия из континентите, свързани с къмпинг на открито, а производителите на автомобили предлагат огромна гама от изработени по поръчка превозни средства и аксесоари за тази цел.


Ford Transit


Сред тях е и новото попълнение на  Ford, който представи специална версия на Transit с префикс Trail. Това е модификация със задвижване на всички колела, с турбо двигател с мощност 310 конски сили, който е подготвен за сериозен офроуд.

Transit Trail има почти 90 мм повече просвет и 70 мм по-широка следа в сравнение със стандартния Transit. Той е оборудван с 16-цолови черни джанти и с 30.5-инчови офроуд гуми Goodyear Wrangler Workhorse. От външните разлики на очи се набиват различен дизайн на предната част, защитна пластмасова облицовка около целия бус, както и допълнителни стъпенки.


Ford Transit


Списъкът с оборудване включва мултимедиен комплекс Sync 4 с 12-инчов екран, интелигентен ключ, няколко 220 и 12 волтови контакта, както и USB конектори. От спомагателните системи са налични адаптивен круиз контрол и наблюдение на мъртвите зони.

В кабината има стойки за къмпинг мебели - легло, рафтове и различни ниши за съхранение. А с опционалния пакет за тежкотоварни ремаркета, Transit Trail може да тегли ремарке с тегло до три тона. Цените за Transit Trail започват от $65 975. Началото на продажбите е планирано в САЩ за пролетта на 2023 година. 


Ford Transit

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Баси якото. Искам и аз. Супер изглежда и 300к, няма тън-мън.
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Много са готини бусовете с 4х4. Супер платформа са за кемпер. Но този Форд май няма бавни скорости. Най добрия офроуд бус е Mercedes Sprinter 4х4 обрудван с Part-time раздатка с бързи и бавни скорости. Като му се по вдигне окачването и се сложат по големи офроуд гуми минава почти навсякъде. Само трябва да се внимава на страничните наклони. Не е джип все пак.....