IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мистерията със заровения Mercedes, натъпкан с чували с цимент, е разкрита

Оказа се, че мъжът, построил къщата, има интересно криминално минало (ВИДЕО)

Ландшафтни дизайнери откриха кола, натоварена с чували цимент, заровена на около  метър под земята в двора на имение в Калифорния (САЩ). Полицията смята, че колата е била заровена приблизително по същото време, когато полицията е получила сведение, че колата е изчезнала. Това се случва през септември 1992 година.


Mercedes-Benz


Имението на стойност 15 милиона долара е построено от Джони Лю, който е излежавал присъда за убийство, опит за убийство и застрахователна измама. Това става ясно от разказа на дъщерю му пред изданието San Francisco Chronicle.

През 1966 г. Лю е осъден за убийството на 21-годишна жена в окръг Лос Анджелис. Той е освободен от затвора, след като Върховният съд на Калифорния отменя присъдата му през 1968 г., приемайки, че обвинението се основава на слухове, които съдът не е трябвало да взема под внимание.

В края на 90-те години Лю е арестуван за застрахователна измама. Той наема хора, за да закарат неговата 17-метрова яхта на стойност 1.2 милиона долара „на запад от моста Голдън Гейт, в международни води и да я потопят на дъното“. Джони иска да получи значителна сума от застраховката, но вместо това наетите мъже, които се оказаха полицаи, скриват яхтата, като казват на Лю, че са я потопили.



Сега бе открит и този мистериозно заровен Mercedes. Полицията в Атертън твърди, че в белия кабриолет Mercedes-Benz не са открити човешки останки или подозрителни доказателства - с други думи в криминалната лаборатория на окръг Сан Матео не е открито нищо.

Но според разказа на дъщерята, баща ѝ определено имал емоционални проблеми и може да е заровил колата само в пристъп на емоции. Джини не получава застраховка за колата. Семейство Лиу продава имението през 2014 година, а самият Лю умира през 2015-а.


0 от 500