IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Land Rover Defender оцеля след 6 преобръщания

Няма сериозно пострадали при тази зловеща катастрофа на магистрала в САЩ (ВИДЕО)

Двама души са имали огромния късмет да се отърват само с леки наранявания при ужасяваща катастрофа на магистрала в Орландо, Флорида, а заснетите от друг автомобил кадри са сякаш извадени от филм за Джеймс Бонд, съобщава Drive.

 

 


Land Rover Defender се движи с голяма скорост в дясното платно и при излизането пред огромен камион, точно в този момент Mazda CX-5, която е от лявата страна на голямата машина, внезапно променя посоката вдясно, вероятно за да напусне магистралата. Последва сблъсък с офроудъра, а от удара и високата скорост Land Rover Defender се преобръща шест пъти и се приземява в съседно платно на аутобана. По време на преобръщанията, за късмет Defender не удря други автомобили, а преминава през 4 ленти и помита стълб.

 

1054079

 

Съобщава се, че по чудо шофьорът и пътникът до него са се отървали без сериозни наранявания. Изданието допълва, че чудото в случая трябва да се търси и в надеждността на автомобила, като се отбелязва, че Land Rover има пет звезди на краш тестове.

След този инцидент унищоженият Defender е продаден на търг за изключителната сума от $14 600. Цената на нов такъв е $72 300. От снимки се вижда, че въздушните възглавници са се отворили, покривът от страната на водача е най-сериозно повреден, но като се има предвид, че автомобилът се е претърколил шест пъти, конструкцията като цяло се е запазила.

 

 

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Хайл ( преди 1 година )
    Това е истински АВТОМОБИЛ,не да ми хвалите немски премиуми или недай боже тесла
  • #5
    7 rate up comment 1 rate down comment
    abc ( преди 1 година )
    А, нищо му няма, напълно "оцелял" е. Леко пастиране и го пускат в мобилето като "неразличим от нов".
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    112 ( преди 1 година )
    Aутокомедия, посоките в това обяснение за катастрофата нямат нищо общо с клипа ...
  • #3
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Е няма как да не е здрав, Все пак е автомобил за офроуд и и може да тегли товари до 3.7 тона. То си е малък камион, като всеки джип. А между другото тези новите Land Rover Defender са много здрави автомобили и качествено изработени. Хубави интериори, удобни. Проблемите им са основно в периферията. По електрическите системи и периферното оборудване. Конструкцията, механиката и окачването (ако е на пружини) всичко е доста солидно.
  • #2
    1 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "Вижте как Land Rover Defender оцеля след 6 преобръщания"Поредното кликбейт заглавие след което ще си кажеш, че автомобилът се е отървал без драскотина и се е прибрал на собствен ход, а собственика само ще му направи една автомивка и ще продължи да си го кара!
  • #1
    12 rate up comment 1 rate down comment
    реплика ( преди 1 година )
    Това някой арабин сигурно го е карал, Краш тестовете ги издържа но е една от най дефектиращите марки