IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Марая Кери пътува в луксозен „небостъргач на колела“

Превозното средство притежава нощен клуб с хидравличен покрив

Човек може да живее в лукс и на колела, стига да притежава подвижен дом като този на една от най-полулярните в света певици – американката Марая Кери. Звездата от сцената има двуетажна каравана The Lounge на компанията Anderson Mobile Estates, която създателите наричат „небостъргач на колела“, макар и да няма нищо общо с небостъргач.

 

The Lounge-9

 

Може да се нарече хотел на колела, къща на колела, моторна къща... Има и едно друго наименования на такива машини - Recreational Vehicle (RV), превозно средство за отдих. Но не най-важното е името, а това какво има вътре. Всъщност, такива RV имат и други популярни хора от шоу бизнеса, защото им се налага много да пътуват по време на турнета.

Караваната на Марая Кери е на два етажа, тежи общо около 40 тона и струва около 2 милиона долара. Тя използва The Lounge от няколко години при турнета, но не е ясно дали го притежава, или го ползва под наем от Anderson Mobile Estates. Отвън The Lounge не е толкова впечатляващ, но вътре е друга работа.


The Lounge-11


Общото пространство е 111 кв. м. Има голяма всекидневна, пространството за гримиране с професионална маса, кухня, огромен телевизор, баня и дори нощен клуб. Диванът на първия етаж, изработен по поръчка за Марая Кери, струва 7000 долара. В интериора е вграден 2 тона мрамор и декоративен камък, използвани са кожи, дърво. За изкачване на второто ниво има стълби от гранит, а там е зоната за забавления, която не е различна от малък нощен клуб или салон за прожекции, защото притежава вградена светлинна и професионална озвучителна система.

Има бар със седалки и малки дивани и може да побере до 30 души. Два големи телевизора също допълват интериора. Вторият етаж има хидравличен покрив, който може да се повдига и прибира с натискането на бутон. Затова и дизайнерът на RJ Anderson нарича този RV „небостъргач на колела“.

Още снимки на The Lounge - вижте в галерията

 

0 от 500