IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ADAC оцени 5 популярни модела

Германците посочиха силните и слаби страни на Dacia Jogger, Toyota Aygo X, Mercedes EQE, BMW i4 и VW T-Roc

Най-големият клуб на автомобилисти в Германия (ADAC), който има около 20 милиона членове, публикува оценки от поредните тестове на автомобили. Изпитани са 18 различни модела между юли и септември - седем електрически, два plug-in хибрида, седем с бензинови двигатели, един дизелов и един LPG модел във всички размери и ценови класове.

Специалистите от технологичния център на ADAC в Ландсберг ам Лех са приложили стандартизирани тестови процедури и са направили оценка на безопасност, стойности на емисиите, характеристики на шофирането и пространството, както и други компоненти. Вижте пет от автомобилите, на които акцентират от ADAC, като колите не са подредени в класация или по класове.

Германци оцениха пет нови модела – с какво впечатляват? (ГАЛЕРИЯ)

 

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    до анонимен ( преди 1 година )
    България ще си остане острова на защитниците на бмв марката, с каквото и да решат да изпробват да излъжат пазара.
  • #1
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    i4 на БМВ е най-добрата оферта в момента на пазара. Пробег 500км. с едно зареждане, гледах ревюто и от Дани, той е ютубър, който е фен на Тесла и имаше Модел 3,, който сега продаде на Наум Шопов водещия на ЕРГЕНЪТ и след като я продаде в момента си поръча модел Y на Тесла, но сам призна че БМВто е много по-комфортно, луксозно и бързо от модел 3 и като екстри и софтуер е много по добра а струва колкото модел 3, стартира с 115 000лв. а М версията с 4Х4 е 130 000лв.