IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rezvani Vengeance – новият всъдеход на Апокалипсиса за 250 000 долара

Изграденият на базата на Cadillac Escalade автомобил се предлага с избор от три двигателя

Компанията Rezvani започва да приема поръчки на нов брутален внедорожник, построен на базата на Cadillac Escalade. Автомобилът е наречена Vengeance (Отмъщение), като на първо място тя е адресирана за службите за сигурност на африканските държави.


Rezvani Vengeance


Поне визуално да се направи връзка с Cadillac Escalade не е никак лесно. Всъдеходът е получил напълно нова предна част с тясна решетка на радиатора, светодиодни фарове, мускулест капак и 22-цолови джанти със специални всъдеходни гуми.

Площта на остъкляването е значително намалена, което неминуемо ще доведе до ограничена видимост и множество мъртви зони. Панорамният покрив и изцяло металната задна врата с отваряне без допир допълват външния вид на автомобила.


Rezvani Vengeance


Желаещите могат да поръчат опционален „армейски“ пакет за 95 000 долара, който включва бронирана каросерия и бронирани врати, подсилено дъно със защита срещу мини и гранати, гуми „run flat“, подсилено окачване и стоманена предна броня с интегрирана лебедка. В оборудването влизат домофонна система, газови спрейове, дръжки на врати с електрошоков пистолет, система за димна завеса, система за нощно виждане, противогази, както и бронирани жилетки и каски.

Базовият SUV се задвижва от 6,2-литров V8 с компресор и мощност 426 к.с. Негова алтернатива е 3,0-литров турбодизелов редови мотор с 6 цилиндъра, развиващ 281 к.с. Срещу допълнителни 85 000 долара клиентът можете да поръча версия с най-висок клас V8 с 690 к.с.


Rezvani Vengeance


Приликите с Escalade обаче се виждат кабината, където има отопляем волан, извит OLED дисплей, който се състои от 7,2-инчов информационен дисплей, разположен отляво на 14,2-инчов цифров инструментален панел и 16,9-инчов екран на информационно-развлекателната система. Салонът е с 3 реда седалки, тризонов криматик и аудиосистема AKG с 19 високоговорителя.

Базовият вариант на всъдехода струва 249 000 долара. Оборудването може да се надстрои с Apple iPad на стойност 125 000 долара, Apple TV и пакет с фарове и медийна система за задната седалка на стойност 3500 долара.


0 от 500