IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американци направиха най-мощния пикап на света

Машината на Rezvani ще получи V8 двигател с над 1000 конски сили

Американската компания Rezvani, известна с екстремния си всъдеход Tank, публикува изображение на своя нов модел, който носи името Hercules 6x6. В изявлението на фирмата се казва, че това ще бъде "най-мощният пикап на Земята", съобщава Motor1.


Rezvani


Очаква се премиерата на машината да се състои до няколко седмици. Компанията-производител вече приема поръчки за пикапа, като клиентите трябва да внесат предплата в размер на 266 долара.

Ако се съди по снимката, дизайнът на автомобила ще напомня на този на всъдехода Tank. Пикапът ще получи огромни калници, огромен пътен просвет, специални джанти и всъдеходни гуми. Техническите характеристики се пазят в тайна, но се твърди, че в основата на модела е четвъртото поколение на Jeep Wrangler, а задвижването ще става с 6,2-литров V8 с механичен компресор и мощност от над 1000 конски сили. Същият мотор се поставя и на Tank, където развива 1014 конски или.


Rezvani


Плановете на Rezvani са предвиждали, че Hercules 6x6 ще дебютира още през лятото на тази година, но заради пандемията от Covid-19 премиерата на пикапа е отложена.

Снимки: Rezvani

0 от 500