IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я и топ-версията на новото BMW XM

Label Red ще получи по-мощна задвижваща система и множество акценти

Часове след като представи своя супер SUV – BMW XM, спортното подразделение на баварски производител показа и как ще изглежда неговата топ-версия – Label Red. Тя ще представлява флагманския вариант на модела, като ще се превърне и най-мощния кросоувър на пазара, който не разчита на изцяло електрически задвижване.


BMW XM Label Red


Както става ясно и от името, Label Red ще получи множество червени акценти, които не са налични при стандартния вариант на XM. Те включват червено около масивните предни бъбрековидни решетки и червени рамки на страничните прозорци, както и елементи, които обикновено са завършени в златисто, но могат да бъдат избрани в черен гланц чрез пакета Shadow Line на BMW.

BMW също така ще оборудва XM Label Red с отличителни джанти, съчетаващи лъскави черни спици с ярки червени акценти. Погледнете внимателно и ще забележите, че емблемата XM на решетката вече е завършена в червено.

Снимки на интериора не са публикувани, но германският автомобилен производител твърди, че в него също ще се залага на червено-черната цветова схема, „привличайки вниманието към конкретни детайли“.

От компанията все още не са представили изцяло XM Label Red, но потвърдиха, че той ще има значително по-голяма мощност спрямо стандартния модел, който развива 644 к.с. Благодарение на промените направени по 4,4-литровия V8 и електромотора, вграден в 8-степенната автоматична скоростна кутия, топ-версията на кросоувъра ще развива 748 к.с. и 1000 Нм въртящ момент. Данни за динамиката липсват, но се знае, че стандартният XM ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,2 секунди, което означава, че Label Red би трябвало да се справи с упражнението за по-малко от 4 секунди.

Топ-версия на модела ще бъде и по-скъпа от обикновения модел, при който цените стартират от 159 000 долара. Предвижда се в САЩ Label Red да струва минимум 185 000 долара.

0 от 500