IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault направи кемпер за самотни пътешественици

Електрическият автомобил има легло, кухня, гардероб и бюро (ВИДЕО)

Едва ли има човек, който да не обича да пътува, а обикновено споделеното удоволствие е по-голямо. Но има и такива хора, които нямат нищо против да бъдат и сами на път. За тях от Renault погледнаха на нещата по друг начин и създадоха кемпер за соло пътешественици, който бе представен на изложението за лекотоварни автомобили в Хановер.

 

Hippie Caviar Motel-3

 

Електрическият кемпер се казва Hippie Caviar Motel и за хората, които следят развитието на този вид автомобили е интересно, че французите реализират проекта, без да се обръщат назад към други подобни, защото това предложение е за „индивидуални играчи“.

Hippie Caviar Motel е реализиран на основата на новото Renault Kangoo Van L2. В този дом на колела има не само пълноценно място за спане, но и кухня, малък гардероб, работно бюро, както и място за спортно оборудване, като се отбелязва специално за транспортиране на ски, както и необичаен половин панорамен покрив,

 

Hippie Caviar Motel-1

 

Заимствана от новото Renault Kangoo Van L2, плъзгащата се странична врата е широка 830 мм. Седалките, воланът и предното стъкло са отопляеми, а температурата в салона и зареждането на батерията могат да се програмират дистанционно.

Ако има голям интерес към кемпера, то в бъдеще разработката може да бъде адаптирана и за автомобили с двигатели с вътрешно горене Renault Kangoo. Кемперът за соло пътуващи има електродвигател с мощност 90 kW (120 к.с.) и литиево-йонна батерия с капацитет 45 kWh, които осигуряват пробег от 285 км с едно зареждане.

 

 

0 от 500