IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите SUV в средния клас

Класацията е за модели, предлагани на американския пазар

Американското издание Autoblog.com публикува класация на най-добрите SUV автомобили от среден клас. Списъкът е разделен на различни категории – с два реда седалки или с три реда, а също така и в зависимост от тяхното задвижване. Първо са посочени най-добрите SUV с конвенционални двигатели, в това число и хибриди, а след тях и тези с изцяло електрическо задвижване, които вече успяват да се наложат успешно на американския пазар. При всеки модел редакторите на изданието обясняват причините за избора.

Най-добрите SUV в среден клас (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Кво ме интересува на тъпия американски пазар какви са най-добрите.Все пак сме в Гейропа.
  • #10
    3 rate up comment 1 rate down comment
    ……… ( преди 1 година )
    По фалшива класация от тая боза не бях виждал! Пълни глупости! Незнам на тоя дето я е писал , кой *** му плаща
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Редактора ( преди 1 година )
    Щях да превеждам , без да пиша , конглогенти . Толкова сте смешни, не повече.
  • #8
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Чета с интерес, но това са някакви американски класации. Много от моделите не съм ги чувал, а още по-малко и виждал по нашите пътища! Ами, тогава защо ми ги публикуват. Че аз не живея в САЩ!!
  • #7
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Интересно за какъв среден клас говорите, при положение че това са кросоувъри от различни класове и нямат общо един с друг. Това са коли от различни класове и размери.
  • #6
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Не всички са SUV ( преди 1 година )
    От изброените само американските са корави машини и стават за извън пътя. Особено Бронко и Вранглер са много добри машини. Останалите са в категория кросоувър. Корейските модели са хубави, но не са SUV. Субаруто пък е мешана салата, нещо средно между SUV, кросоувър и комби.
  • #5
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Факт ( преди 1 година )
    Немски куптори няма
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Вярно ли ( преди 1 година )
    Наистина ли за нецензурна дума сте включили един от цветовете? В предишното мнение имах предвид:Шоколада произведен от млякото на лилaви крави, които пасат в Алпите.
  • #3
    6 rate up comment 6 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Какво очакваш от рекламна статия? Обективност? Не ми казвай че вярваш в дядо коледа и мармотите които завиват шоколада в станиол? Шоколада произведен от млякото на *** крави, които пасат в Алпите.Леко са изпаднали в потрес, защото най-продавания автомобил в света въобще, дори когато не говорим конкретно за SUV, вече е на път да стане Тесла модел У, който е със средна продажна цена около 60 000 долара. Ако не е добър, защо милиони хора биха си го купили? Заради "ниската" цена?
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Hyundai Ioniq 5 ( преди 1 година )
    Недостатъци хечбекът няма да се предлага на голяма част от пазарите; не е толкова бърз, колкото Tesla Model 3. Tesla Model 3 не е SUV