IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите SUV в средния клас

Класацията е за модели, предлагани на американския пазар

Американското издание Autoblog.com публикува класация на най-добрите SUV автомобили от среден клас. Списъкът е разделен на различни категории – с два реда седалки или с три реда, а също така и в зависимост от тяхното задвижване. Първо са посочени най-добрите SUV с конвенционални двигатели, в това число и хибриди, а след тях и тези с изцяло електрическо задвижване, които вече успяват да се наложат успешно на американския пазар. При всеки модел редакторите на изданието обясняват причините за избора.

Най-добрите SUV в среден клас (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не съм впечатлен от изброените. Само не разбрах в какво са най-добри. По какви критерии са оценени? Къде е Кадилак в тази класация. За американския пазар правят най-добрите СУВ не само по мое мнение, но и по мнение на доста специалисти. Тойотата защо е със слабия мотор хибрида. Има с 6 и 8 цил. Тогава нямаше да е слаб мотора и щеше да е най-доброто предложение. Не, че сега е лошо с тази мощност. Има два електромотора на двете оси и бензинов мотор. Доста добра динамика и харчи 7/100.