IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

50-те най-лоши автомобила на XXI век

"Победителят" в тази американска класация откровено ни втрещи

Класациите на най-лошите - а и на най-добрите - автомобили винаги са субективни и предизвикват спорове. Често аргументацията им е съмнителна, меко казано. Но въпреки това нещо в тях предизвиква непреодолимо любопитството ни. Такъв е случаят и с тази подборка на изданието Motor Junkie за 50-те най-лоши автомобила, появили се на пазара през ХХI век. Много от решенията в нея, включително и "победителят", искрено ни втрещиха и допускаме, че ще учудят и вас. От друга страна, всеки има право на мнение. Другата специфика на тази селекция е масираното присъствие в нея на американски модели. Това се дължи както на факта, че става дума за щатско издание, така и на неоспоримия факт, че в началото на века американската автомобилна индустрия тотално бе свалила гарда (и неслучайно трите й гиганта преживяха такъв гръмък колапс с началото на световната финансова криза през 2008-2009).
    
       
50-те най-лоши автомобила на XXI век (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #19
    29 rate up comment 3 rate down comment
    Естет ( преди 1 година )
    Мерцедес и всички останали беше валидно до 124-ките, които наистина бяха много здрави и надеждни автомобили! Но година вече е 2022, в момента Мерцедес се е превърнал в ромска мечта с корейски дизайн и китайско качество!
  • #18
    6 rate up comment 25 rate down comment
    Шефа ( преди 1 година )
    Мерцедес и всички останали
  • #17
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Вижте още от кога ( преди 1 година )
    "Honda оставя дизелитеКомпанията ще насочи всичките си усилия в разработването на хибридни технологии.публикувано в Аутомедия на 06.04.2009 10:59"А Европейците тогава им се смееха и много спецове тук във форума също. Азиатците са най-напредничави!
  • #16
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Като гледам качеството на Каптивите, Митсубишитата Спейс стар, Фиатите, които се търкалят в София и моделите за Европа са трошки.
  • #15
    24 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Както винаги, класацията е за американския пазар, а от там и глупостите, които сте изръсили
  • #14
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 10: Аз и Ферари не видях. Така че Ферари и всички останали.
  • #13
    19 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Това е американска класация за модели, произведени и продавани в Америка. Дори и японските модели са прозведени там, а качеството на работа в американските фабрики е много ниско в сравнение с европейските, да не говорим в сравнение с японските и корейските.
  • #12
    23 rate up comment 3 rate down comment
    999 ( преди 1 година )
    Гринговците са обективни за техните коли, като цяло ниско качество, но японците са предимно хибриди, а там оценката е субективна, а алфата след време ще утро и цената си и определено доста дразни американските, представям си какви ластици прави на техните масълкари..
  • #11
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Красс ( преди 1 година )
    Аз и Опел не видях.......освен шевролетите де :P
  • #10
    13 rate up comment 21 rate down comment
    Лудия ( преди 1 година )
    Правилно, не видях нито един мерцедес! Няма друга марка само мерцедес