IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

50-те най-лоши автомобила на XXI век

"Победителят" в тази американска класация откровено ни втрещи

Класациите на най-лошите - а и на най-добрите - автомобили винаги са субективни и предизвикват спорове. Често аргументацията им е съмнителна, меко казано. Но въпреки това нещо в тях предизвиква непреодолимо любопитството ни. Такъв е случаят и с тази подборка на изданието Motor Junkie за 50-те най-лоши автомобила, появили се на пазара през ХХI век. Много от решенията в нея, включително и "победителят", искрено ни втрещиха и допускаме, че ще учудят и вас. От друга страна, всеки има право на мнение. Другата специфика на тази селекция е масираното присъствие в нея на американски модели. Това се дължи както на факта, че става дума за щатско издание, така и на неоспоримия факт, че в началото на века американската автомобилна индустрия тотално бе свалила гарда (и неслучайно трите й гиганта преживяха такъв гръмък колапс с началото на световната финансова криза през 2008-2009).
    
       
50-те най-лоши автомобила на XXI век (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #29
    17 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ахаха аз имах Ауди 2019г. Банкет направих че се отървах, карам си Камрито и сервизите са само лош сън
  • #28
    4 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    до 4: Ти си напълно прав, но тия баламурници по-долу най-вероятно никога няма да го разберат. Имам всякакви примери под ръка. Един приятел се кълнеше в Ленд Крузърите, но за семейна кола си купи Пежо 508. Един съсед след Ленд Крузър си купи Райндж Роувър. Друг си взе VW след Тойота. Един колега смени Маздата с БМВ. И т. нат. Преход в обратната посока не съм виждал досега. Говорим за нови коли, за хора с прилични възможности.
  • #27
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ясно си личи разминаването между мненията на американците (и клиентите като цяло) и маркетинга на Тойота. Тя тръби за хибриди, но цифрите показват, че до преди 2 години едва 7% от всичките им продадени коли от появата на Приус-а бяха хибриди. Ако слушаш Тойота, ще речеш, че само хибриди продават. След това продажбите им се вдигнаха малко, но единствено защото Тойота остави цели пазари без други двигатели, а колкото и да е странно, има хора, които искат да си купят точно Тойота.
  • #26
    8 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Класацията изглежда като личните предпочитания за марки и модели на някой който ги е публикувал.Очевидно този човек не харесва японски и европейски модели.От 50 модела само 5-6 са американски. Не харесва хибриди.А хибридът е много смислен автомобил.Хем екологичен,хем икономичен с прилична динамика. Интересно мнение за екзотичният плимут праулер - автомобил тежащ 1300 кг с 250 коня бил.. бавен? Като почнат с тия приказки да ги разправят сякаш от деца карат само тунинговани ферарита.
  • #25
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    CLA от 2013-2019, тоест C117 са хубави и казват качествени, дори в Америка много ги купуваха. Е, разбира се ако става въпрос за модели след 1990-та, но преди 2010-та година бих купил само нещо японско като например разкошната Корола седан от 2001-2006.
  • #24
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Хейтър ( преди 1 година )
    До 10 ХахахаххахахахКачвай се на боклучарката при *** и тя Мерцедес
  • #23
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Имал съм чисто нов Калибър и сега карам последното Мондео. Доджа го спуках от каране само шарнири. Мондеото на 130к чък.
  • #22
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Макс ( преди 1 година )
    Браво на Естет!
  • #21
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вижте какви коли правят за Китай където се борят за пазара и вижте за Европа, чувствате се прецакани - ами това е капитализма трябват растеж и печалби не идеални коли.
  • #20
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Долния "естет&q ( преди 1 година )
    иска да каже, че неговото познанство с Мерцедес е приключило с 30-годишната 124-ка на дедо му. От там гроздето става все по-кисело ...