IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте колко е лесно да разбиеш Lamborghini Huracan STO

Когато нямаш правилна преценка и нужните умения, катастрофата е гарантирана (ВИДЕО)

Оборудвано с много аеродинамични елементи, по-лека каросерия от въглеродни влакна и пълен комплект спирачки Brembo CCM-R , взети от Формула 1, Lamborghini Huracan STO е суперкола с V10 двигател, която заслужава специално внимание. Всичко това обаче няма значение, ако автомобилът не се използва по предназначение или ако човекът зад волана няма нужните умения.


Lamborghini


Последното поставя под голяма заплаха както самия шофьор, така и пътниците в колата. Точно това се случи и с това Huracan STO, което е собственост на YouTuber-ът Дариус Добре. Той е един от Dobre Brothers - канал в YouTube, който има над 10 милиона абоната. А последното видео в него показа Huracan STO, карано на изоставена писта за драг-рейсинг.

В началото всичко върви добре - Lamborghini Huracan STO ускорява на правата, докато другият брат Добре засича време. Инцидентът се случва на връщане към мястото, откъдето стартира автомобилът. Както бордовата, така и външната камера показват, че шофьорът на Huracan е набил спирачки твърде късно, което води и до катастрофата – в случая удар в оградата.



За щастие, въпреки липсата на подходяща екипировка (с изключение на ръкавиците), никой не е пострадал. Същото обаче не важи за оградата, както и за суперколата, по която има сериозни щети, включително бронята, страничните огледала, драскотини по боята и изтичаща течност от лявата страна. Собственикът явно е шокиран от инцидента, като твърди, че това е първата му катастрофа (за съжаление с кола за 300 000 долара).

Това е точен пример как не трябва да се кара мощен суперавтомобил. Превозните средства от тази порода определено изискват повече внимание, а и умения. Това обаче явно не притеснява Дариус, който обещава, че ще се върне на същото място някой ден с ремонтираното Huracan STO... или може би с Bugatti Chiron.


0 от 500