IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как не трябва да се паркира LaFerrari

Глупостта на шофьора води до сблъсък (ВИДЕО)

Комбинацията от лукс и глупост може да се види на много места по света, но има едно такова, което претендира да се титулува като номер едно – Монако. В княжеството живеят, или просто минават, много богати хора с твърде скъпи коли и както се вижда от видео, разпространено в социалните мрежи, се е разиграла именно такава случка – лукс и глупост.

 

laferrari-valet-monaco-crash

 

На клип, заснет от YouTuber GE Supercars, първоначално се вижда суперавтомобил LaFerrari, който паркира. Историята, разказана от „ловеца на суперколи“, е следната – през нощта около 2 часа този автомобил се шофира от камериер за паркиране на автомобили, каквито има в Монако във всеки от скъпите хотели и заведения. Той трябва да достави LaFerrari на собственика, който се намира наблизо на Avenue des Spélugues“. Но камериерът проявява глупост, като не включва ръчната спирачка, когато напуска колата. И машината потегля, той скача обратно в купето и натиска спирачка, но удря два скутера.

В този момент на видеото се чува собственика, който е наблизо и започва да крещи по шофьора: „Ти, по дяволите, глупав ли си“. И после му казва: „Изчезвай“.



Автомобилът LaFerrari, с кодово име F150, е произведен само в 499 бройки по целия свят и е хибрид. А и с този син цвят е още по-впечатляващ. Цената на такъв екзимплар се предполага, че е поне 3,5 млн. евро, а този е регистриран в Дубай.

Неприятният инцидент има и продължение - ловецът на луксозни автомобили Ромен и собственик на YouTube канала GE Supercars, е „издирил“ същото LaFerrari след няколко дни в Монако. И е установил, че пораженията по автомобила не са големи - драскотини по предната броня, включително зоната точно до фара от страната на водача. Но ремонтът дори и на такива поражения на такъв суперавтомобил най-вероятно ще струва колкото една „народна“ кола.

 

 

0 от 500