IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как градушка унищожава напълно автомобил

Канадец засне какво се случва с неговата Tesla Model 3 (ВИДЕО)

В София все още може да се видят автомобили със следи от голямата градушка на 8 юли 2014 г., когато буря връхлетя столицата, а ледени парчета с големината дори и на орех повредиха хиляди коли. И досега все още има собственици на машини, предимно по стари и без застраховка, които са преценили, че не си струва да харчат пари за ремонт. И ако тук автомобилите се разминаха предимно с поражения по ламарините, то един собственик на Tesla Model 3 в Канада - Рос Озбърн, е заснел как градушка буквално унищожава неговия автомобил.

 

Tesla Model 3 hailstorm

 

Над 70 превозни средства са се оказали на открито на магистрала в провинция Алберта, когато се е разразила буря, придружена от градушка, информира driveteslacanada. Стихията е продължила около десетина минути, а според разказите на очевидци част от топчетата на градушката са били с големина на топки за голф, че дори и за тенис.

Рос Озбърн публикува три клипа в социалните мрежи. В първия се вижда как предното стъкло на електрическия автомобил постепенно се натрошеава и парчета падат в купето, същото става и с панорамния стъклен покрив. На второто видео Озбърн е седнал на задната седалка, за да се предпази самият той, и се вижда как тече вода в колата, а третото е заснето след бурята и показва пораженията отвън.



Положението е трагично – за интериора вече е ясно, напълно е съсипан, колата отвън е буквално на решето, двата фара са счупени, огледалото на шофьора вече не става за нищо, страничната камера и вратичката на входа за зареждане - също. Не се съобщава как се е придвижил след това нещастният Рос Озбърн и дали този автомобил вече не се смята за тотал щета.

 

 

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Новите изисквания са такива ... Искат всичко да е "тънко" и "леко", че да се пести говриво. Да е меко, че че ако някой се блъсне в теб, да не се убие (не, че работи ...), да има много разстояние между чарковете на колата и екстериора ...И това се получаавата. Служи му повече от 3 мм алуинийче, сложи му нещо по-тежко, направя коалта поз драва и щеше ад олючи малко боя, ама със съвремените машинки, щеше да се коригира за 1 часа ... Ама не - трябва да е мека количка, за мека китчица ...
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Нов внос ( преди 1 година )
    Да я докарат на Горубляне и след месец ще бъде регистрирана в кат като карана от баба инвалид която я изкарвала от гаража само в неделя сутрин да отиде до Кауфланд
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    То тая талига си изглежда все едно я е минала градушка.
  • #3
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Интересно какво е състоянието на другите коли наоколо. Дали и те са тотална щета като тоя еко тънкостенен варел.
  • #2
    12 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    В конкретния случай градушката е направила услуга на света.
  • #1
    25 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Така е с тези модерни коли. Виж, ако беше Лада - те и без градушка изглеждат така - криви ламарини, в купето тече вода... Въобще каквото и да се напънат западняците, в Русия вече е измислено!