IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И така става – VW Golf R със смазан покрив се движи в трафика

Не е ясно какво се е случило с хот-хеча, но на шофьора явно не му пука (ВИДЕО)

Точно когато си мислите, че сте видели всичко, снимки като тази ви напомнят, че животът винаги може да ви изненада. Определено този VW Golf R от предишното поколение на модела е имал по-добри дни, тъй като видимостта назад е до голяма степен възпрепятствана от смачкания покрив.


VW Golf R


Не е ясно точно какво се е случило с хот-хеча, тъй като долната част на автомобила изглежда непокътната. Каквото и да се е объркало, колата явно е в добро механично състояние. С изключение на огънатите колони и провисналия покрив, компактният автомобил не личи да има други повреди.

Хот-хечът беше заснет да се движи по улиците на Барселона, като вероятно неговият шофьор разчита, че няма да попадне на полицейски патрул. Връщането на този Golf R в добра форма няма да бъде никак лесно, тъй като най-вероятно въздушни възглавници са се активирали, преди покривът да бъде смачкан. Не е изключено и каросерията да е получила сериозни увреждани от силния удар.

 

 

 


Сред вероятните сценарий, при които е пострадал автомобилът, влиза и падане на дърво върху покрива. Трудно е да се повярва, че колата е паднала на таван, но не бива да се изключва нито един вариант. Знае се само, че това е VW Golf R (поколение Mk7.5), поне ако се съди по графиката на задните LED-светлини.


 

 

 

 

 

 

0 от 500