IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Достъпни коли на старо с чупливи скоростни кутии

Към моделите с тези трансмисии трябва да се подхожда с повишено внимание

В момента на пазара на употребявани автомобили има истински бум, тъй като цените на нови модели продължават да растат. Затова и потребителите масово се интересуват от достъпни употребявани превозни средства, като обръщат особено внимание на по-евтини модели от миналото. Те могат да бъдат в добро състояние, но и да крият някои изненади.

Точно това накара експерти да посочат няколко употребявани автомобили, които са популярни на вторични пазар и се ползват с добра репутация, но скоростните им кутии са доста проблематични. И това е основата причина, поради която трябва да се внимава с тяхната покупка.

Достъпни коли на старо с чупливи скоростни кутии (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Авто Експерт ( преди 11 месеца )
    В голяма грешка сте за Айсина слаган в Инсигния и Астра - точно тази кутия е доказано надеждна и здрава ! При навременно обслужване изкарва без проблем 500 000 и повече километра !
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Жоро ( преди 1 година )
    До: /:\ Lancista /:\Нито едно от двете неща, които си написал, не е вярно. От личен опит с нов автомобил с AISIN. Относно Mercedes - отдавна си правят кутиите сами.
  • #8
    6 rate up comment 4 rate down comment
    /:\ Lancista /:\ ( преди 1 година )
    Японските автоматични скоростни кутии на Айсан имат ненадмината слава за надеждност - дори Мерцедес-Бен, които традиционно са клиенти на ZF ги ползват!
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 1 година )
    Шкода Октавия втора генерация знаете ли през кои години е произвеждана!? Вероятно, не сте били родени....Иначе, най-трошливите кутии са CVT
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Хейтър ( преди 1 година )
    На първо място трябва да са всички ММТ кутии или тъй наречените роботизирани. Страшна глупост са. Най неприятно е че си е обикновена кутия но всичко останало е много скъпо.
  • #5
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    М32 се поставя и в много модели на Fiat, Alpha Romeo и Lancia, например Fiat Bravo II, Alpha Romeo 156 и т.н.
  • #4
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Народ ( преди 1 година )
    Да бяхте написали само: Внимавайте за автомобилите оборудвани с тези 3 скоростни кутии и готово.
  • #3
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Би ли споделил какви са проблемите с I-shift на Хонда, че вече втора кола карам с такава трансмисия и всичко е ОК. Даже бих казал, че трансмисията е феноменално добра за километрите, които съм навъртял, а те са над 100 000 км на двете коли общо, като първата беше върната от лизинг и с 59 000 км. на километража, а втората е нова.
  • #2
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Имам Астра J от края на 2015, оня ден направи 200 хил и скоростите си работят перфектно и лоста си върви стегнато. Може би не е с проблемната кутия,
  • #1
    12 rate up comment 11 rate down comment
    Skarid ( преди 1 година )
    На първо място трябва да е Honda Civic 8 с роботизираната кутия I-shift...