IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki Jimny се превърна в умалено копие на Brabus G63

Малкият всъдеход изглежда впечатляващо в този си вариант (ВИДЕО)

Suzuki Jimny е доста „странна птица“ в автомобилната индустрия. Той има стар атмосферен двигател без електрическа помощ и квадратна форма на каросерията. Заради малките си размера и много късите си надвеси, това всъщност е един от най-готините SUV-автомобили на пазара.


Suzuki Jimny


Неговият външен вид обаче не е агресивен, а по-скоро – приятен. Затова и са нужни промени, които виждаме във видеото. Това Suzuki Jimny е направено във формата на мини-копие на Brabus G-Class, като същевременно запазва всички размери на оригиналния японски SUV. Персонализираният аеродинамичен бодикит за Suzuki Jimny е направен от тунинг-компания от Великобритания и не може да се отрече, че изглежда страхотно.

Агресивната предна част на японския SUV изглежда много правдоподобно, притежавайки всички малки детайли, които има и оригиналният Brabus G6 - от емблематичните мигачи на калниците до V8 емблемата отстрани. Дори страничните изпускателни тръби имитират изпускателната система на оригиналния Brabus G63.


Suzuki Jimny


Това копие на G63 разполага с 18-цолови черни джанти, а дори дръжките на вратите са със същия дизайн и функция като оригиналните дръжки на Mercedes. Има малка камера за помощ при паркиране над задния прозорец и много емблеми на Brabus по цялото тяло, включително на колелата и капака на резервното колело.

Интериорът също е напълно преработен. Сега седалките, панелите на вратите и арматурното табло са облицовани с оранжева кожа с диамантени шевове навсякъде. Арматурното табло няма високотехнологичното оформление на оригинала, тъй като архитектурата на Jimny вероятно не позволява инсталирането на толкова модерни системи. Има обаче сензорен дисплей в центъра за някои функции на информационно-развлекателната система и стартиране на двигателя без ключ, с което стандартното Suzuki не разполага.


0 от 500