fallback

Трета година търсят купувач на хромиран Lexus LFA

Продавачът иска 1 млн. евро за 11-годишен автомобил с пробег 870 км

Автокъща за редки коли в Германия се опитва трета година да продаде 11-годишен Lexus LFA купе. И купувач не се намира, въпреки че изключително редкият екземпляр е с пробег само 870 км и в отлично състояние. Вероятно поради тази причина продавачът иска 1 049 600 евро, включително данъците, а колата е в салона от април 2020 г.

За разлика от повечето други спортни автомобили LFA, този е хромиран. И вероятно безвкусният или дори според други оценки кичозен цвят, е една от причините да няма купувач. А и не бива да се пренебрегва цената, разбира се. Продавачът обаче твърди, че ако е необходимо, хромираното покритие може лесно да бъде премахнато.

В същото време, интериорът, показан на снимките, изглежда в много добър вид, като съчетава червена и черна кожена тапицерия с въглеродни влакна и алуминиеви детайли.  

Автомобилът е оборудват с 4,8-литров V10 двигател с 560 к.с. и ускорение до 100 км/ч за 3,7 секунди, разработен съвместно от Toyota и Yamaha. От този Lexus LFA са произведени само 500 бройки, а екземплярите с малък пробег обикновено са скъпи, дори по стандартите на колекционерите.

 

fallback
  • #12
    Д-р Исня ( преди 1 година )
    За 5 бона я взимам и сам ще си я чегъртам от селянията.
  • #11
    Братме ( преди 1 година )
    Нема епъл кар плей, нема сделка. Думкай са
  • #10
    Гдас ( преди 1 година )
    Ако го фолират със злато леля Гошка Ша гА купи веднага. Или нЕкой чаршафосан.
  • #9
    анонимен ( преди 1 година )
    Някак усложливо се премълчава, че всички коли от този модел бяха продадени преди да бъдат произведени. Това е коша втора ръка. Някой без да има много вкус го е направил така, че да е непродаваем. Ако беше с фабричните неща, щяха да го грабнат на момента. Да, но не е...
  • #8
    анонимен ( преди 1 година )
    Да я намалят на 100 000 и ще се продаде веднага.
  • #7
    анонимен ( преди 1 година )
    Тия глупави хорица ги излъгаха, че цената на модела само ще се вдига, защото е в ограничен тираж...но те не можаха да продадат и него. И сега си въобразяват, че могат да продадат Тойотка за млн. и половина.
  • #6
    Хсхсж ( преди 1 година )
    Бро, защо трябва да намесваш vw. Cgt е по-яка..точка. И не случайно и искат 1 500 000 и повече, вече. Аз лично харесвам и Lfa.. епична кола си е. Късно е за сравнения..вече са легенди.
  • #5
    Ккк ( преди 1 година )
    Този модел е класа!
  • #4
    Фани ( преди 1 година )
    Кой би дал един милион за тойота. Само някой психично болен.
  • #3
    Бай мангау ( преди 1 година )
    Да го фолират в злато и да видим колко още години може да преседи :D
fallback
Последни