IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Крадци продават часовник, отмъкнат от пилот на Ferrari

Шарл Льоклер остана без струващото 2 млн евро устройство, докато се снимаше с фенове

Италианската полиция съобщи, че е успяла да влезе в дирите на престъпници, откраднали часовник от пилота на Ferrari - Шарл Льоклер, информира Corriere del Mezzogiorno.


leclerc


Уникалният Richard Mille RM 67-02 е бил предложен на търговец на крадени стоки в Неапол, който обаче отказал, въпреки огромната „отстъпка“, предложена от продавачите. Според някои информации за плячката са били поискани само 200 хиляди евро. А според други оценки цената на този часовник може да достигне 2 милиона евро. Защото е уникат, направен специално за Льоклер с оригинална цветова комбинация - бял корпус с червена каишка, както и автограф на състезателя, гравиран върху корпуса.

Данните за цената се основават на аукционната стойност на прототипа - първия екземпляр от специалната серия, който на търг на Christies през ноември миналата година е продаден за 2,1 млн. швейцарски франка (2,12 млн. евро) при очаквана максимална цена от 300 хил. франка. Серийните Richard Mille RM 67-02 започват от 300 хиляди евро.

Льоклер се простил с ръчния си часовник през април. Във Виареджо в Тоскана преди състезанието за Голямата награда на Емилия Романя, пилотът и човек от неговия щаб са били „атакувани“ от фенове за снимки и в суматохата един от тях успял да свали часовника от ръката на родения в Монако пилот.
 

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    ***. Няма продаване този часовник.
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    НЕ КРАДЕТЕ! ( преди 1 година )
    Така е попе, но те може да не са знаели, че е уникат гравиран и предназначен за определен човек в случая пилота. Това обаче да ти смъкнат часовника без да усетиш е изкуство. Единици са хората, които го могат и се възхищавам на таланта им, но не и това, че го ползват за кражби. Кражбата е много лошо нещо. Никой от кражби не е прокопсал. Ако откраднеш след време ти се връща тъпкано. Най-често със здравословни проблеми, но не само на теб, а на най-близките.Децата наследяват лошата карма.НЕ КРАДЕТЕ!
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Мюмюн джаксан ( преди 1 година )
    Тука у махалата аку знайти колку таквиз часовници са прудават-каде каде по шокарни, сас диаманте пу тях, светещи, чак и гуворещи. За без паре са дават напрау, а тез тарикати седнали да са занимават сас некъв измислен мудел...кой *** ша даде толкоз паре, да земе после да *** счупи или изтарве вав ***-кой прайм, а? *** мен да знайти-саму Умега Сиймастер е читав, сичку другу е ала бала
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Popa ot razgrad ( преди 1 година )
    Прости крадци ейй...не знаят ли че подобни стоки са непродаваеми и ще те пипнат при първия опит да си осребриш завоеванието...