IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Гневен шофьор извади автомат в спор на пътя

Случката е от Москва и се разминава само със словесни изстрели (ВИДЕО)

Разправиите между шофьори, за съжаление, са често срещани по пътищата и поради тази причина мнозина от тях са подготвени с най-различни „инструменти“ – от щанги до... автомати.



Поне това се вижда от видео, разпространено в Москва. Именно в руската столица ядосан водач на BMW X6 демонстрира с оръжие в ръка своите „аргументи“ в спора защо не е бил допуснат от друг шофьор да го изпревари в аварийната лента по време на задръстване.

От кадрите става ясно, че водач на Toyota RAV4 не позволява на германския автомобил да премине отдясно на колоната. Но все пак въоръженият мъжага, както се вижда след това, успява да го засече и да го заплашва с автомат в ръка. Но за щастие на всички, скандалът се разминава само с „вербална стрелба“.

 

 

 

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Много ме дразнят подобни индивиди, имат се богопомазани а тръгнали след плебса
  • #3
    10 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    за всички злини на човечеството е виновна зимата на 41
  • #2
    3 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не знам какво виждате вие, но на мен ми се струва, че говори прекалено спокойно, за да се карат. Въобще не изключвам да са заедно или единия да доставя нещо на другия и да обсъждат къде да спрат. Очевидно е че втория тръгна след първия в аварийната лента и очевидно не му е проблем движението в нея, както пише в статията. Вероятно става въпрос за много пари и оръжието е от съображения за сигурност, докато е извън автомобила.
  • #1
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Играчка