IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-богатото дете на Америка има коли за 12 млн долара

15-годишният блогър печели по 25 000 долара от всяка публикация в социалните мрежи

Блогърът Доналд Доджър е само на 15 години и сам се определя като „най-богатото дете на Америка“. За всеки свой пост в социалните мрежи известният като DonLad хлапак печели по 25 000 долара и до момента е натрупал огромно състояние, голяма част от което е инвестирал в суперколи на обща стойност от 12 млн долара.


Доналд Доджър колекция


Колекцията на тинейджъра включва Ferrari, McLaren 570S, Rolls-Royce Cullinan, великолепен роудстър Pagani Huayra и хиперколата Bugatti Chiron. Доналд често пуска снимки и видеа на автомобилите в социалните мрежи и това му носи още приходи.

Някои от колите не принадлежат на Доналд, но това не му пречи да позира с тях и да се хвали, че ги кара в имението, в което живее. Bugatti Chiron и Pagani Huayra са на бащата на негов приятел, като втората е повредена по време на снимки през 2020 г. и все още не е в движение.


Вижте някои от колите в колекцията на 15-годишния милионер:


Доскоро DonLad нямаше право да шофира, но това не пречеше да организира състезания със скъпите коли на територията на частни имоти. Само преди дни
момчето е взело шофьорска книжка и си е купило първия „обикновен“ автомобили – кросоувър Audi Q5, с който дори повози майка си.

Снимки: Autoevolution


0 от 500
  • #3
    16 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Милиардерско мамино синче с протекции. Повръща ми се от такива.
  • #2
    48 rate up comment 0 rate down comment
    честно ли ( преди 1 година )
    Пак статия без никакво покритие. Всички описани коли са на GG Exotics (баща му е милиардер занимаващ се с недвижими имоти). Доналд Доджър има едно *** Q5 и това е. Не е важно само да се пише нещо, важно е и то да реално, в противен случай, просто го закрийте този сайт!
  • #1
    53 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    От една страна браво на момчето, че на тази възраст изкарва такива пари. От друга страна се чудя какво съдържание може да предложи 15 годишен хлапак, за да има подобна гледаемостна клиповете. Обществото е тотално изтрещяло.