IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как не трябва да се кара по плажа?

Дори Toyota Land Cruiser е безсилна пред човешката глупост (ВИДЕО)

Виждали сме много клипове от Близкия изток на всъдеходите, които се движат на две колела по магистралата или препускат през пясъка. Собственикът на този Toyota Land Cruiser също успя да достигне предела на възможностите на своя автомобил, става ясно от видео, публикувано в YouTube.


катастрофа


Клипът е заснет на плажа Гадани в Пакистан, където водачът на бял Land Cruiser 200 решава да демонстрира способностите си. На асфалт шофьорът вероятно би се пробвал за дрифт, но на пясък тежащият 2,5 тона всъдеход се държи по съвсем различен начин. Колата се блъска в пясъка и се преобръща се през таван.

Зад всъдехода се движи пикап Toyota Hilux, който веднага спира и шофьорът му се втурва на помощ. Не знаем дали пътниците на Land Cruiser са пострадали, но ако са били с поставени предпазни колани, би трябвало да са добре.



Гонките извън пътя на безлюден плаж могат да бъдат забавни, но този пример показва, че безразсъдното шофиране винаги има обратен ефект. Шофьорът на всъдехода на Toyota не само, че кара по пясък, но и се движи в близост до хора, като една малка грешка може лесно да се превърне в трагедия. За щастие, единствените пострадали са колата и самочувствието на водача.


0 от 500