IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

15-те най-интересни автомобила на салона в София

Юбилейното изложение се открива днес в столицата

Заради ограниченията, наложени от коронавируса и през тази година всички големи автомобилни изложения в Европа бяха отложени. Така откриващият се в столицата Автомобилен салон София 2022“ е първото събитие от този род на континента. Вратите на „Интер Експо Център“ за посетители отварят утре, а днешният ден е за представителите на медиите.


автосалон София


Общо 32 автомобилни производители ще изложат своите продукти, като 14 са премиерите на нови модели. Масово се залага на електрически превозни средства – 33 на брой, а хибридните автомобили са 76 брой. Общо електрифицираните модели превъзхождат тези с двигател с вътрешно горене, които са 86.

Посетителите не само ще имат възможност да видят наживо някои от най-новите постижения в индустрията, но и да ги тестват, като за целта за предвидени над 100 автомобила от различни марки. Ще има и много награди, като най-голямата отново ще бъде чисто нов автомобил, чийто собственик ще бъде определен с томбола. Ето и най-интересните автомобили (в случая сме избрали само премиери на нови модели), които ще може да видите на юбилейното, 25-о издание на изложението.


15-те най-интересни новости на Автосалон София 2022 (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    док - едва ли. Щом Шкода известни с отстъпките си спряха всички промоции.
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 1 година )
    Дали правят още отстъпки при покупка от салона ?
  • #4
    23 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    За първи път на автоизложенито ще има и щандове на агенции за недв. имоти, които оправдали присъствието си на изложението с това, че се очаквало в най-скоро време автомобилите да придобият статут на недвижими вещи.
  • #3
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Име ( преди 1 година )
    Ограничена скорост а що е ограничена шот нимой мини голям милеажъ с неограничена скорпст лабави батерии му са вика
  • #2
    7 rate up comment 14 rate down comment
    Лудория ( преди 1 година )
    Странна работа - уж енергийна криза, а толкова много електрически модели. За да има ток за всичките, трябва във всеки голям град по една ядрена централа да направят, инак тези коли ще са "паметници".
  • #1
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Хубави коли, спор няма! Лично на мен ми харесват Ситроен-а, DS-то, Мазда-та и Мерджаните.