IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz и известен рапър направиха спортна кола с дизайн на G-Class

В разработката на странния автомобил участва и ателието West Coast Customs

Лидерът на музикалната група The Black Eyed Peas - Уилям Адамс, известен още под псевдонима will.i.am, и Mercedes-Benz представиха съвместен проект – концептуално купе, построено с участието на специалисти от тунинг-ателието West Coast Customs.


Mercedes-Benz The Flip


Автомобилът е разработен върху агрегатите на Mercedes-AMG GT 63 S E Performance. Това е хибриден лифтбек, като каросерията му е напълно оригинална - с предница с кръгли фарове и правоъгълна решетка в стил G-Class. Концепцията е получила именно The Flip и беше представена на по време на Гран при на Маями – кръг от световния шампионат във Формула 1, което се провежда през този уикенд.

Дизайнът на машината прави впечатление с отварящите се срещу посоката на движение врати, дългия преден капак, прозрачните секции на покрива, както и джантите. От Mercedes посочват, че във външния вид на автомобила има не само препратки към G-Class, но и към легендарния SLS Gullwing.


Още снимки на нестандартния автомобил - вижте в галерията:


В емблемата на автомобила има глава на мечка, като дизайнът е дело на will.i.am, като той дори получава специално име - „Bear withness". Под тази марка рапърът ще пусне ограничена модна линия дрехи и аксесоари.

Под капата на The Flip е поставен хибридния агрегат от GT 63 S E Performance. Той включва 4,0-литров битурбо V8 и два електромотора със съвкупна мощност 843 к.с. Оригиналният лифтбек ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди и изминава 12 км само на електричество.


0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Will ай не съм ( преди 1 година )
    Тая уродлива глупост, само на тоя може да му хареса. За съжаление не му е първата, има си цял гараж с такива *** и се изживява и като автомобилен дизайнер. За дружките му от кичозната работилница WCC, важи абсолютно същото. Тъмни, кичозни произведения на автомобилната простотия. Да са ми живи и здрави, та да има на какво да се смея от сърце.
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Бряво на Мерцедес, но ако искат да са в час с дайвърситито трябва да започнат и да вклюват не само рапъри но и по някои LGBTQIA+ некойя и друга жена транс.
  • #6
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 1 година )
    Когато живееш в богата държава и си фрашкан с пари, мислиш много по-различно от балкански бачкатор. Аз от 20 години съм из чужбина, но не мога да свикна с тяхното мислене. Колкото и да живея по техните правила и с тяхното ежедневие....Просто сме различни породи.
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Божеее! ( преди 1 година )
    Грозно е комплимент за това уродливо недоразумение!
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Този не е рапър...а поп-певец. Хубаво е да можете да правите разлика между едното и другото. Рапъри почти не останаха. Този е комерсиален поп-сингър. Coke and pepsi music
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Замунда банана ( преди 1 година )
    Will i am не разбира особено от музика, няма в него капка естетика, съдейки по квадратната форма на недоумението. Друг е въпроса, че никой от мерцедес няма да му даде думата по дизайна на която и да била кола. Дрехи ще прави, модна икона ще става. :D спомних си за миндилчето парис хилтън - тя поне има свой вкус, макар и отвратителен - всичко в розово/лилаво.
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не е зле може и по добре.
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Изглежда времан добре