IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 сравнително евтини коли на старо, с които ще блеснете

Тези модели още не са налазени от спекулантите, но има голяма вероятност да ги продадете по-скъпо, отколкото ги купите

Немалко българи вярват, че престижът на автомобилната емблема не повяхва с времето, и че купеното четвърта ръка BMW X5 от зората на хилядолетието е достатъчно да ги отбележи като безспорни баровци. За съжаление обикновено не става така. Действително има употребявани автомобили, които ще ви накарат да изглеждате готини в очите на околните - само че те обикновено струват поне толкова, колкото и чисто новите коли.
      
      
Toyota Celica GT-Four
  
    
Но има и изключения. Този списък го доказва: ето ви 10 автомобила, които все още не са надушени от колекционерите и от новоизпечените "инвеститори" в олдтаймери, и съответно могат да се купят на относително достъпна цена. "Относително", защото съпоставката е с техни също толкова привлекателни аналози, а не с Opel Corsa второ поколение, разбира се. Това са коли, които ще ви доставят удоволствие, ще ви накарат да изглеждате добре в очите на околните, и като капак вероятно дори ще ви донесат добри пари след време. Независимо от значителния скок в цените на вторичния пазар напоследък.
   
    
10 готини, но достъпни коли втора ръка (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #23
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Тойотата добре,останалите скраб.
  • #22
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    С кой да е хидравличен Ситроен, човек ще блесне пред конглокенцията, просто защото лебедовата им песен е С5 Х7, но ако е ХМ Y3, или СХ, тогава абсолютно сигурно ще бъдете поразпитани от някой зяпач. А тоя С6... страхотни идеи, AMVAR, става... но ако дизайнерите му не бяха на хапчета, и ако му бяха сложили истински двигател... беше пълно с такива със счупени мотори в мобилето тук. Това беше най-големият провал на Ситроен, в опит да заместят ХМ... и не успяха. Затова С5 Х7 вече не е "executive"...
  • #21
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Прост стм ( преди 1 година )
    Тук само Хондата и ц6 ще влезнат в диапазона на евтин автомобил за българина
  • #20
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Бих взел ситроен c6
  • #19
    14 rate up comment 1 rate down comment
    До 20 ( преди 1 година )
    Коя е тая фирма със служебни С6? Тази кола сигурно за първи път я видя тук! За съжаление това е последният истински Ситроен! Казвам го като човек , който кара С5
  • #18
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Вальо ( преди 1 година )
    Леле каква е тая фирма където оставят такива големи лимузини за служебни да ида и аз да се 'мъча' там :D C6 никога не е била бърза кола (0-100). Тежи 2 тона и най-мощните двигатели са около 240кс.. Няма какво повече да очакваш от подобен танк. За С6 е важен комфорта.
  • #17
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Хфхцд ( преди 1 година )
    Хахахях Да, това с презареждането на страницата е много долно. Не е лоша статията, не съм тръгнал да блестя де :D
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    до №8 ( преди 1 година )
    Хахахаха, пак по-добре от Блиц, където напишат заглавие ("скандал!!!!", ...полудяха по...", "Вижте еди какво си...") и те мятат на други техни сайтове, но вече и на тях никой не им се връзва.
  • #15
    9 rate up comment 12 rate down comment
    hbhc ( преди 1 година )
    Единствено мерцедесът и ситроенът може би си заслужават някакво внимание.Ситроенът е последният от "истинските" ситроени - с хидравкликата на окачването,странният дизайн приличащ на нищо друго дори вече са му сложили хубави двигатели - двойно турбо висока мощност. Мерцедесът винаги си е бил една от най-добрите марки в светът на потребителските автомобили-една вечна класика. Спидстерът е предназначен за персони с ръст около 160 см. Останалите са гадни пластмасови автомобили.
  • #14
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Sameman ( преди 1 година )
    Всъщност V6 на Алфа е доста не на място и няма нищо общо с легендарният Буссо, а е някакво недоразумение нa GM. В случая трябва да се търси 1.7 turbo.