IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 аксесоара за колата ви, които ще я събудят от зимен сън

Пролетта е чудесно време за премахване на всичко остаряло и ненужно

Да си добър шофьор е нещо повече от това да можеш да караш кола. Собственикът на превозното средство трябва да се грижи за неговото техническо и визуално състояние и винаги да има някои неща, които ще му помогнат да се справи с много пътни ситуации. А пролетта е чудесно време да преосмислите аксесоарите си за колата, да премахнете това, което не ви трябва и да добавите онова, което липсва. Ето няколко предложения.
  
 
5 аксесоара, които ще събудят колата ви от зимен сън (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Тасове ( преди 1 година )
    ... ааа за тасовете, не сте прави, дори напротив - в кал, киша, цялата ***, се пълни между таса и металната джанта и корозията ти е в кърпа вързана... По добре е без тасове, но нали на хората им е грозно да гледат черна метална джанта и те ти ТАС.... чак последните години, гледам, че от опел направиха някакви много яки метални джанти, приличащи на алуминиеви, но не всеки може да облажи от тя.Та за таса - изцяло против него (освен естетически де)!
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 2 години )
    Ако можете да предложите прахосмукачка, която наистина има мощ на засмукване, кажете коя е. Аз си купих, уж мощна и като я пуснах съжалих за 100-те лв. Даже и не я ползвам вече, защото е само губене на време.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Глас от тъдява ( преди 2 години )
    За чистачките сте прави на 100%, оня ден един познат ми остави колата си и бяха в плачевно състояние. Каза че не му се дават 20-30 евро за комплект нови - викам му да си купи само "перата" от някой сайт за 5юро и ще ги сменим