IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Nissan Pathfinder получи версия за офроуд

Модификацията Rock Creek се отличава с увеличен пътен просвет и по-мощен мотор

Японският производител Nissan представи специална версия на новото поколение на кросоувъра си Pathfinder под името Rock Creek. Премиерата на автомобила, който е адаптиран за движение по тежки терени, ще се състои на 15 април по време на автосалона в Ню Йорк.


Nissan Pathfinder Rock Creek


Големият всъдеход е поучил модернизирано окачване с увеличен с 16 мм пътен просвет и 18-цолови колела с всъдеходни гуми. В стандартното оборудване влизат светодиодни фарове срещу мъгла, а на покрива е поставен стоманен багажник за превоз на допълнителни товари с тегло до 100 кг. Освен това, автомобилът може да тегли прицеп или ремарке, тежащи до 2700 кг.

За интериора на Pathfinder Rock Creek е използвана комбинация от плат и кожа с оранжеви ленти, а на втория ред са поставени две луксозни седалки. При стандартни модел отзад има цял диван.


Nissan Pathfinder Rock Creek


Мощността на атмосферния V6 мотор с обем 3,5 литра е увеличена от 288 к.с. и 351 Нм на 299 к.с. и 366 Нм. Двигателят работи в комбинация с 9-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.

Продажбите на Nissan Pathfinder във версията Rock Creek ще стартират през лятото, като цените все още не са обявени.

Още снимки на новата версия на всъдехода - вижте в галерията:


Снимки: Nissan

0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Nissan Patrol ( преди 2 години )
    Което мине през недоразумението рено, от него Нисан не става!
  • #1
    5 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    падение... първите 2 поколения от модела бяха истински офроудъри. Последното получава "офроуд пакет". Но при всички положения по-добре от извращенията на рено които минават за Нисан в Европа