IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда електрическият Mercedes-Benz EQS SUV

Снимки на електрическия SUV бяха публикувани преди премиерата му

Официалното представяне на луксозния електрически SUV на Mercedes-Benz, който ще получи името EQS, трябва да се състои на 19 април. Снимки на автомобила без никакъв камуфлаж обаче се появиха в интернет-пространството благодарение на изданието Autohome.


Mercedes-Benz EQS SUV


Благодарение на тези изображения можем да се убедим, че кросоувърът на ток е взаимствал доста от дизайна на лифтбека EQS. Двата електромобила имат идентични „решетки на радиатора“, които визуално са комбинирани с главната оптика. Предните брони също са еднакви, а паралели между двата модела се откриват и в задната част, където светлините са свързани със светеща лента.

Все пак има и известни разлики - задният спойлер на електрическия кросоувър е разположен между вратата на багажника и покрива. При лифтбека този детайл е поставен на капака на багажника.


Mercedes-Benz EQS SUV


Предполага се, че двата електромобила ще споделят и някои от задвижващите агрегати, както и интериора. Подобно на лифтбека, луксозният кросоувър на ток ще бъде оборудван с огромен дисплей MBUX HuperScreen, който заема почти целия преден панел. В същото време всъдеходният EQS при желание на клиента ще може да бъде поръчан с три реда седалки.

0 от 500