fallback

10 тренда от началото на XXI век, които сега изглеждат безнадеждно остарели

Само преди няколко години тези технологии бяха много модерни, но вече са част от историята

Технологиите в автомобилите се развиват постоянно, но някои от основните функции на управление не са се променили от 120 години, тъй като хората не са намерили нещо по-добро (въпреки твърденията на Tesla да напълно автономното шофиране. И някои тенденции – като хром по каросерията и огромна решетка на радиатора, преминават от едно поколение в следващо.

Достатъчно е да погледнете превозни средства от 60-те или 70-те години на миналия век и да разберете колко много са се променили нещата, като това се отнася и за далеч по-нов период от време. Вижте 10 автомобилни тенденции, които навлязоха през този век, но сега изглеждат толкова модерни, колкото тогите в древния Рим.

10 тренда от началото на XXI век, които изглеждат остарели (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #6
    анонимен ( преди 2 години )
    CD плейъра вади звук, mp3 ката вади боза. Ама важното е нещо да дрънчи там и да е удобно за пускане.
  • #5
    анонимен ( преди 2 години )
    Черните джанти изглеждат добре само на снимка. На живо създават впечатление за кола от 60-те с мънички джантички, защото всичко е черно. Имах кола със заводски черни и зимни сребристи - сребристите си бяха по-добре.
  • #4
    анонимен ( преди 2 години )
    Черните джанти са едно от най гадните неща в един автомобил. Винаги изглеждат по евтино и убиват дизайна на почти всеки един автомобил.
  • #3
    смех ( преди 2 години )
    Японските и корейските коли тотално помероха надутите дойчовци това което французите англичаните и италианците не направиха направиха азиатците тотално пометоха Волфсбург и производните му.
  • #2
    анонимен ( преди 2 години )
    Ха ха,, май само за вас черните джанти изглеждат остарели, напротив в момента това са най-актуарните джанти особенно при по-агресивните модели, но се монтират заводски и при по обикновенни модели, 70% от джиповете на Инфинити и 50% от тези на Тесла излизат от завода с черни джанти, 80% от тунинг ателиетата на спортните версии на марките. Това е в момента тренда а вие го броите за отживелица? Да не живеете в Афганистан?
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    Лескункс как няма да монтира касетофон, като основната клиентела са пенсионери (средна възраст за марката 53 г.), за които mp3 е нечувана технология, да не говорим за стрийминг. Ако сте се чудили защо Лескункс са едни от най-изостаналите технологично коли: много просто - не са правени за млади хора.
fallback
Последни