IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Златан Ибрахимович тества Ferrari SF90 Stradale

Футболната звезда получи уроци от пилотите на „скудерията“ във Формула 1 (ВИДЕО)

Посещението в Маранело е мечтата на всеки фен на Ferrari, а шофирането на суперкола на легендарната тестова писта „Фиорано“ е нещо почти невъзможно за външни хора. Това обаче не се отнася за Златан Ибрахимовим, който който не само кара прочутата писта, но и получи възможността да се срещне с пилотите и шефа на заводския отбор на Scuderia Ferrari.


Златан Ибрахимович


Нападателят на „Милан“ и бивш капитан на шведския национален отбор е известен не само със стила си на игра, но и с голямата си любов към скъпите и бързи коли. Колекцията на Ибрахимович включва и ексклузивното Ferrari Monza SP speedster, но във Фиорано футболистът има на разположение и други модели. Златан пристигна на пистата с купето Ferrari Roma с мощност 620 к.с., което е и най-достъпният нов модел на марката.

Шведът връчи на шефа на Scuderia Ferrari - Матиа Биното, клубна фланелка на Милан, след което седна зад волана на хибридно Ferrari SF90 Stradale с 1000 к.с. За да се справи по-добре с управлението на суперколата, Ибрахимович получи наставление от пилота на тима във Формула 1 - Карлос Сайнц-младши.



Другият пилот – Шарл Льоклер, който води в класирането за световния шампионат във Формула 1 след 3 състезания, показа на Златан колекцията от състезателни автомобили на тим и лично позови футболиста във Ferrari Roma.

0 от 500