IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ибрахимович си подари Ferrari SF90 Spider за рождения ден

Нападателят навършва 40 години и добави още един шедьовър към колекцията си

Казват, че животът започва на 40 години. Независимо дали това е вярно или не, това на Златан Ибрахимович, шведският нападател на "Милан", реши да отбележи юбилея си с много специален подарък - Ferrari SF90 Spider.


Ferrari SF90 Spider


Хибридният модел развива 1000 к.с., което го прави най-мощният автомобил, излязъл някога от Маранело. Цената му е доста сериозна - 473 000 евро, като персонализацията струва още. Машината в златист цвят беше показана от Ибрахимович в социалните мрежи, като под нея имаше кратък надпис: „Честит рожден ден на Златан“.

Страстта на Ибрахимович към спортните коли не е от вчера, като нападателят обикновено задоволява всичките си капризи. Преди година, на 39-ия си рожден ден, шведът си подари Porsche 911 Targa 4S, докато свещите на тортата му случай 38-ата му годишнинна бяха издухани с мисъл за Ferrari SP2 Monza, което футболистът току-що си беше поръчал.

Така само за последните 3 години колекцията на Златан получи 2260 к.с. от три автомобила, като именно последният е е най-забележителният. Той разчита на 4,0-литров битурбо V8 двигател със 780 к.с. и 3 електромотора, добавящи още 220 к.с. Ferrari SF90 Spider ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,5 секунди и развива 340 км/ч.

Снимка: Twitter


0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Желяз каменноff ( преди 2 години )
    И как си подари с заплата от 800 или 900евро на месец
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Радев ( преди 2 години )
    Велик футбалер! Не знам с неговите 2 метра доколко ще му е комфортно в точно такъв автомобил, но да не го мислим...
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Да е жив и здрав да си го кара! В Швеция поне имат пътища, щото в България след 1000 километра ще са му изпопадали емблемите!
  • #3
    14 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Аз лично не го харесвам, защото поня как разпиля националния ни отбор, но като футболист е един от най-добрите. Имайте предвид че е на 40г. а още играе футбол на най-високо ниво. Това за футболист е пенсионна възраст. Още повече за офанзивен футболист, вратар може да докара до 40г. но офанзивния футболист след 35г. е приключил с големия футбол а Златан е на 40 и сякаш няма намерение да приключва. Това изисква уважение.
  • #2
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Долу някакви чичолели с тестостерон под долната граница са се опитали да артикулират.
  • #1
    6 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Много противен тип...